سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر اینولین بر ویژگی های خمیر و نان بربری

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 482

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI26_112

Index date: 11 November 2019

تاثیر اینولین بر ویژگی های خمیر و نان بربری abstract

با توجه به اثرات سلامتی بخش ترکیبات پری بیوتیک و بالا بودن میزان مصرف نان بربری به عنوان یک نان محبوب سنتیدر جامعه ایران، هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر افزودن اینولین به عنوان یک ترکیب پری بیوتیک بر ویژگی هایکیفی نان بربری بود. بدین منظور اینولین در سه سطح 5 / 2 ، 5 و 5 / 7 درصد وزن آرد به آرد اضافه و تاثیرات آن بررئولوژی خمیر و ویژگی های کیفی نان بربری مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصله، افزودن اینولین در سهسطح 5 / 2 ، 5 و 5 / 7 درصد سبب ایجاد تغییراتی در رئولوژی خمیر گردید، به این ترتیب که در آزمون فارینوگرافی باافزایش درصد اینولین جذب آب کاهش و زمان توسعه و مقاومت خمیر افزایش یافت. در آزمون اکستنسوگرافی افزایشدرصد اینولین سبب افزایش انرژی مصرفی برای کشش و مقاومت به کشش و کاهش میزان کشش پذیری شد. در بررسیخصوصیات شیمیایی نان ها، افزودن اینولین سبب افزایش درصد فیبر و رطوبت شد (p<0.05) بررسی روند سفت شدننانها توسط آزمون بافت سنجی نشان دهنده عدم تاثیر معنی دار افزودن 5 / 2 درصد اینولین بر سفتی بافت بلافاصله پس ازپخت در مقایسه با نمونه شاهد بود. در 24 ساعت پس از پخت افزایش سفتی بافت با افزایش درصد اینولین مشاهده شد.در بررسی رنگ نمونه ها *L* و a شاهد و نان حاوی 5 / 2 درصد اینولین با یکدیگر و نمونه های حاوی 5 و 5 / 7 درصداینولین نیز با یکدیگر تفاوت معنی داری نداشتند (p> 0.05). از نظر داوران حسی بهترین نمونه از نظر رنگ و نرمیبافت نان شاهد و نان حاوی 5 / 2 درصد اینولین بود، همچنین نان با محتوای 5 / 2 درصد اینولین بالاترین امتیاز طعم را بهخود اختصاص داد و هیچ یک از نمونه ها در میزان عطر و بو با یکدیگر تفاوت معنی داری نداشتند (p> 0.05). با توجهبه نتایج فوق تولید بربری پری بیوتیک با استفاده از اینولین بدون تاثیر منفی بر ویژگی های کیفی آن امکان پذیر است.

تاثیر اینولین بر ویژگی های خمیر و نان بربری Keywords:

تاثیر اینولین بر ویژگی های خمیر و نان بربری authors

صدیقه پیروان

دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایران

سولماز صارم نژاد

استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایران

مقاله فارسی "تاثیر اینولین بر ویژگی های خمیر و نان بربری" توسط صدیقه پیروان، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایران؛ سولماز صارم نژاد، استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نان، پری بیوتیک، بربری، اینولین هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 482 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اثرات سلامتی بخش ترکیبات پری بیوتیک و بالا بودن میزان مصرف نان بربری به عنوان یک نان محبوب سنتیدر جامعه ایران، هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر افزودن اینولین به عنوان یک ترکیب پری بیوتیک بر ویژگی هایکیفی نان بربری بود. بدین منظور اینولین در سه سطح 5 / 2 ، 5 و 5 / 7 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر اینولین بر ویژگی های خمیر و نان بربری با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.