سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,253

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCHP03_249

Index date: 22 March 2012

انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن abstract

آبگیری سد و نیروگاه کارون چهار در فصل تر و سیلابی در شرایطی آغاز شد که پار های از فعالی تهای اجرایی پیش نیا ز آبگیری به اتمام نرسیده بود و از همه مه متر میزان آورد رو دخانه تقریبا دو برابر میزان معین شده و برنام هریزی شده برای شروع آبگیری بود. این در حالی بود که طراحی سیستم انحراف بر اساس آبگیری در فصل خشک صورت گرفته بود و طراحی سازه ورودی انحراف یک برای فشار خارجی ناشی از آب، متناظر با تراز 880 متر از سطح دریا انجام شده بود و بدون در نظر گرفتن ضرایب اطمینان، استحکام ساز ه ورودی تونل معادل فشار آب متناظر با تراز 900 متر از سطح دریا بود. لذا در این شرایط اجرای حداقل طول 18 متر از پلاگ بتنی تونل انحراف یک در بازه زمانی کوتاه یعنی کمتر از 10 روز جهت انجام آبگیری ایمن، بسیار حیاتی بود. در این راستا با توجه به پی شبین یها و برنام هریز یهایی که قبل از شروع آبگیری انجام شده بود، بلافاصله پس ا ز استقرار دریچ ههای تونل انحراف نسبت به تخلیه آب موجود در تونل و خش کاندازی آن جهت شروع اجرای پلاگ بتنی اقدام شد که این امر ظرف مدت 4 ساعت صورت پذیرفت و بت نریزی اولین مقطع در مدت کمتر از 28 ساعت پس از آبگیری آغاز شد و به این ترتیب طول 65 متری سازه پلاگ به حجم 4200 مترمکعب در زمانی کمتر از 8 روز به پایان رسید که این رکوردی ب ینظیر در تاریخ سدسازی کشور محسوب م یشود. در این مقاله ضمن مرور مبانی طراحی تون لهای انحراف، تمهیدات در نظر گرفته شده قبل از آبگیری و روش اجرای عملیات به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار م یگیرد.

انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن Keywords:

کلیدیآبگیری , پلاگ , آورد رودخانه , سازه ورودی تونل انحراف , خش کاندازی

انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن authors

عباس کریمی

لیسانس عمران، کارشناس دفتر فنی شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، طرح سد و نی

علی امینی

لیسانس عمران، کارشناس دفتر فنی شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، طرح سد و نی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش های طراحی سازه‌های هیدرولیکی (مرحله دوم) ...
گزارش عملیات تست دریچه‌های تونل انحراف یک ...
زارش‌های آبگیری نظارت مقیم (محمود شکری) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن" توسط عباس کریمی، لیسانس عمران، کارشناس دفتر فنی شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، طرح سد و نی؛ علی امینی، لیسانس عمران، کارشناس دفتر فنی شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، طرح سد و نی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کلیدیآبگیری، پلاگ، آورد رودخانه، سازه ورودی تونل انحراف، خش کاندازی هستند. این مقاله در تاریخ 3 فروردین 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2253 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبگیری سد و نیروگاه کارون چهار در فصل تر و سیلابی در شرایطی آغاز شد که پار های از فعالی تهای اجرایی پیش نیا ز آبگیری به اتمام نرسیده بود و از همه مه متر میزان آورد رو دخانه تقریبا دو برابر میزان معین شده و برنام هریزی شده برای شروع آبگیری بود. این در حالی بود که طراحی سیستم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انسداد تونل انحراف شماره یک سد کارون 4 با نگرشی به روش اجرای انجام عملیات، تمهیدات در نظر گرفته شده و نتایج آن با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.