بررسی تاثیر شایستگی های اصلی و تکمیلی مدیران حرفه ای در سطوح پایه و میانی بر عملکرد کارکنان مطالعه موردی: ستاد دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 230

This Paper With 27 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IMIEACONF01_013

تاریخ نمایه سازی: 5 اسفند 1400

Abstract:

مدیریت، یکی از مهم ترین فعالیت های انسانی است و به طراحی و حفظ محیطی می پردازد که در آن افراد به صورت گروهی و سازمان یافته کار می کنند تا ماموریت ها و اهدافی ویژه را به انجام برسانند؛ بنابراین بین کارآمدی مدیر و عملکرد سازمان رابطه مستقیم وجود دارد و هر چه مدیر شایسته تر باشد در بهبود عملکرد سازمان موثرتر خواهد بود. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر شایستگی های اصلی و تکمیلی مدیران حرفه ای در سطوح پایه و میانی بر عملکرد کارکنان می باشد جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان و مدیران پایه و میانی در حوزه ستاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد که در سال۱۴۰۰ -۱۳۹۹ مشغول به کار بوده اند. تعداد کارکنان ۱۲۰ نفر و تعداد مدیران پایه و میانی ۱۰۸ نفر(۶۰ نفر مدیران پایه و۴۸ نفر مدیران میانی) می باشد. که از این تعداد، ۹۵ نفر از کارکنان، ۳۹ نفرمدیران میانی و ۵۱نفر مدیران پایه پرسشنامه های مربوطه را تکمیل نمودند. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه های، شایستگی مدیران و عملکرد کارکنان استفاده شده است برای تجزیه و تحلیل داده ها پس از اطمینان از نرمال بودن جامعه از ضریب همبستگی پیرسون و برای دست یابی به میزان رابطه از تحلیل رگرسیون چند گانه استفاده شد و نیز از نرم افزار۲۵ Spss برای تجزیه وتحلیل داده ها استفاده شد از مجموع ۱۴ شایستگی مدیران در سطوح پایه ومیانی که مشتمل بر ۵ شایستگی برای مدیران سطح میانی و۹ شایستگی برای مدیران سطح پایه مورد سنجش قرار گرفت .نتایج حاصل از تجزیه وتحلیلی داده های آماری تحقیق نشان می دهد، شایستگی های مدیران سطح میانی که شامل ۳ شایستگی مهارت های ارتباطی، نظارت وکنترل و پاسخگویی می باشد و۵ شایستگی در سطوح مدیران سطح پایه تفکر تحلیلی وحل مسئله، تیم سازی وشبکه سازی مسئولیت پذیری مهارت های ارتباطی هدف گرایی وهدایت عملکرد بر عملکرد کارکنان تاثیر دارد .

Keywords:

شایستگی مدیران , ارزیابی عملکرد کارکنان , شایستگی های اصلی در مدیران پایه ومیانی , شایستگی های تکمیلی در مدیران سطح پایه ومیانی .

Authors

علیرضا شیروانی

دکتری تخصصی مدیریت دولتی، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

سمانه شمس

کارشناس ارشد مدیریت دولتی گرایش تحول دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان