سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری سنتی گیلان ، معماری پایدار

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,190

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OMRANTOSEE01_037

Index date: 6 May 2012

معماری سنتی گیلان ، معماری پایدار abstract

معماری و اقلیم پیوند تنگاتنگ و تاثیرات متقابلی بر یکدیگر دارند. به منظور تأمین آسایش و آرامش انسان، ابنیه نه تنها باید با ساکنان خود، بلکه باید با موقعیت و بستر اقلیمی و جغرافیایی خود، ارتباط تنگاتنگ داشته باشد، لذا توجه به اقلیم و بوم در طراحی نقش مهمی را ایفا می کند، به نحویکه طراحی و ساخت و ساز بدون شناخت پس زمینه ها و شرایط تاثیرگذار اقلیمی و طبیعی امکان پذیر نبوده و پروژه را با شکست مواجه می نماید. تجربیات معماری بومی در پهنه جهان وآروین های آن در معماری ایران زمین نیز ، خود گواه تاکیدی بر اندیشه ی فرم زایی ملاحظات اقلیمی در معماری است تا عاملی بر محدودیت آن یا اسارت معمار. معماری بومی با مردم همزاد وبا محیط همساز است. میزان متفاوت وترکیب گوناگون عواملاقلیمی که خود ناشی از تفاوت موقعیت جغرافیای مناطق مختلف است، حوزه های اقلیمی متفاوتی در جهان پدید آورده که هریک ویژگی هایخاصی دارد. با توجه به تنوع اقلیم در خاک پهناور ایران لزوم شناخت مجزا و ارائه راه حل هایی در راستای ارتقای معماری پایدار با رویکرد معماری بومی وهمساز با طبیعت امری ضروری به نظر می رسد. در این مقاله با در نظر گرفتن شهر گیلان به عنوان یکی از شهرهای منطقه معتدل و مرطوب ، اصول و ضوابط معماری بومی سنتی حاکم بر این اقلیم مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.نوآوری این پژوهش درشناسایی و تبیین اصول و عناصر و کیفیت های فیزیکی معماری ، در راستای ارتقای معماری بومی گیلان ، با رویکرد معماری سبز پایدار می باشد

معماری سنتی گیلان ، معماری پایدار Keywords:

معماری سنتی گیلان ، معماری پایدار authors

سروین الهی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشگاه تهران-کارشناس معماری دانش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
برومبرژه، کریستیان، " مسکن و معماری در جامعه روستایی گیلان ...
پیرنیا، محمد کریم" آشنایی با معماری اسلامی ایران"، تهران، نشر ...
_ دیبا، کامران و شهریار یقینی (1327)" تطبیق منظر با ...
دیبا، داراب؛ یقینی، شهریار؛" تحلیل و بررسی معماری بومی گیلان"، ...
رضایی راد، رضا، "معماری گیلان حاصل کنش و واکنش عاطفی ...
قبادیان، وحید، " تطبیق مسکن _ اقلیم، مجله ی معماری ...
قبادیان، وحید، " بررسی اقلیمی ابنیه ی سنتی ایران، تهران"، ...
کسمایی، مرتضی، "قلیم و معماری"، نشر خاک، _ 134 ...
معماریان، غلامحسین، "آشنایی با معماری مسکونی ایران(گونه شناسی برونگرا "، ...
مجله ی هنر معماری، شماره ی 1387، 8 ...
نیکی نژاد، غزل، پایان نامه طراحی مجتمع مسکونی در رشت ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری سنتی گیلان ، معماری پایدار" توسط سروین الهی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشگاه تهران-کارشناس معماری دانش نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی عمران توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری بومی ،اقلیم، معماری پایدار، معماری سبز ،گیلان هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6190 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری و اقلیم پیوند تنگاتنگ و تاثیرات متقابلی بر یکدیگر دارند. به منظور تأمین آسایش و آرامش انسان، ابنیه نه تنها باید با ساکنان خود، بلکه باید با موقعیت و بستر اقلیمی و جغرافیایی خود، ارتباط تنگاتنگ داشته باشد، لذا توجه به اقلیم و بوم در طراحی نقش مهمی را ایفا می کند، به نحویکه طراحی و ساخت و ساز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری سنتی گیلان ، معماری پایدار با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.