سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اعمال علف کش با نرخ متغیر با استفاده از فناوری ماشین بینایی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,418

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM06_013

Index date: 10 August 2012

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اعمال علف کش با نرخ متغیر با استفاده از فناوری ماشین بینایی abstract

علف های هرز به دلیل رقابت با گیاهان زراعی برای جذب نور، آب، مواد غذایی، فضای رشد و در برخی مواقع گازکربنیک باعث کاهش عملکرد آنها می شوند. از آنجا که کنترل علف های هرز یکی از ارکان اساسی تولید گیاهانزراعی به شمار می رود، این مهم بخش قابل توجهی از هزینه های تولید را به خود اختصاص داده است. لذا کنترل علف های هرز با روشی که کمترین مخارج و مشکلاتی مانند آلودگی محیط زیست را به همراه داشته باشد از اهدافاساسی کشاورزی رو به رشد امروزه است. با توجه به عدم توزیع یکنواخت علف هرز در مزرعه تخصیص، عدم تخصیص و تنظیم مقدار تخصیص علف کش باید با توجه به مکان خاص در مزرعه مورد توجه قرار گیرد. بر اساسفلسفه کشاورزی دقیق، برای افزایش بازده اقتصادی و کاهش آلودگی محیط زیست، نهاده های کشاورزی و مواد شیمیایی مصرفی همچون علف کش ها باید دقیقاً به همان میزان مورد نیاز مزرعه بکار برده شود. بدین ترتیب عدم استفاده از علف کش در مکان هایی از مزرعه که علف هرز قابل ملاحظه ندارند و استفاده از علف کش در مکان هایمورد نیار به مقدار مناسب باعث کاهش قابل توجه اثرات مخرب زیست محیطی این نهاده ها می گردد. در تحقیق حاضر، دستگاهی طراحی و ساخته شد که با بهره گیری از دو دوربینwebcam و مدار کنترل الکترونیکی نازل ها عمل شناسایی گیاه از خاک و پاشش سم به صورت بلادرنگ درمزرعه را انجام می داد. در این دستگاه همزمان با برداشت تصاویر توسط دوربین ها، نرم افزار پردازش تصویر میزان درصد سبزی موجود در هر تصویر را به صورتمجزا بررسی کرده، در صورت بالاتر بودن درصد سبزی موجود در هر تصویر از حد آستانه تعیین شده، دستور پاشش سم توسط میکروکنترلر به نازل ها ارسال می شود. پاشش سم مادامی که درصد سبزی موجود در تصویر از حد آستانه بیشتر باشد ادامه پیدا می کند.در این روش سمپاشی مستقیم بر روی علف های هرز برخلاف وضعیت مرسوم کهسمپاشی بر روی خاک، گیاه اصلی و علف هرز انجام می شود علاوه بر کاهش چشمگیر مصرف میزان سم نقش بسزایی در بهبود شرایط زیست محیطی و کاهش آلودگی آبهای زیر زمینی دارد. دستگاه ر دو مرحله آزمایشگاهی ومزرعه ای مورد ارزیابی قرار گرفت

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اعمال علف کش با نرخ متغیر با استفاده از فناوری ماشین بینایی Keywords:

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اعمال علف کش با نرخ متغیر با استفاده از فناوری ماشین بینایی authors

علی محمد شیرزادی فر

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه ش

محمد لغوی

استاددانشگاه شیراز

محمدحسین رئوفت

استاد دانشگاه شیراز

جمیله شجاعی

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
لغوی، م. 1382. راهنمای کشاورزی دقیق برای متخصصین کشاورزی، سازمان ...
Cardina. J., and J. Doohan. 2001. "Weed Biology and Precision ...
El-Faki, M. S., N. Zhang and D. E. Peterson. _ ...
Hiesel, T. and S. Christensen. 1998. " A digital camera ...
Pierce, R. A. _ "Evaluation of deposition and application accuracy ...
Tangwongkit, R., Salokhe, V.M., and H. P.W Jayasuriya. 2006. "Development ...
Zhang, N., Wei, J., and Q, Stoll. 2002. "A real-time, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اعمال علف کش با نرخ متغیر با استفاده از فناوری ماشین بینایی" توسط علی محمد شیرزادی فر، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه ش؛ محمد لغوی، استاددانشگاه شیراز؛ محمدحسین رئوفت، استاد دانشگاه شیراز؛ جمیله شجاعی، کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله علف کش، ماشین بینایی، سم پاشی، کنترل علف هرز هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1418 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که علف های هرز به دلیل رقابت با گیاهان زراعی برای جذب نور، آب، مواد غذایی، فضای رشد و در برخی مواقع گازکربنیک باعث کاهش عملکرد آنها می شوند. از آنجا که کنترل علف های هرز یکی از ارکان اساسی تولید گیاهانزراعی به شمار می رود، این مهم بخش قابل توجهی از هزینه های تولید را به خود اختصاص داده است. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بینایی ماشین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اعمال علف کش با نرخ متغیر با استفاده از فناوری ماشین بینایی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.