سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرآبیاری با آب شوربرشورشدن خاک اراضی تحت کشت پسته درکویرمرکزی ایران

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,422

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND02_078

Index date: 12 August 2012

اثرآبیاری با آب شوربرشورشدن خاک اراضی تحت کشت پسته درکویرمرکزی ایران abstract

شورشدن خاک فرآیندی است که دراثر عوامل طبیعی یا فعالیت انسان ایجاد می گردد و درنتیجه آن املاح درخاک تجمع پیدا کرده و رشد گیاه را دچار مشکل می سازند پسته یکی از محصولات باغبانی موفق در شرایط خشک دراستان کرمان بحساب می آید که درختان آن معمولا دراراضی شور کشت شده و با آب نسبتا شور آبیاری میشوند این مطالعه جهت بررسی اثر آبیاری با اب شور برشورشدن خاک و نحوه تشکیل و تکامل افق ها صورت گرفت با توجه به عکسهای هوایی منطقه 3 واحد فیزیوگرافی درمنطقه مورد مطالعه مشخص شد و درهر واحد فیزیوگرافی 3 پروفیل دراراضی تحتکشت با سنوات کشت متفاوت و یک پروفیل دراراضی بکر ان واحد حفر گردید نمونه های خاک از لایه های مختلف پروفیلهای مورد مطالعه برداشته و آزمایشات لازم برروی آنها انجام گرفت نتایج حاصله حاکی از آن است که درهر سه واحد فیزیوگرافی نوع نمک آب آبیاری و خاک منطقه یکسان میباشدهمچنین درتمامی واحدها میزان هدایت الکتریکی عصاره اشباع خاک نشان میدهد که آبیاری سبب کاهش شوری دراین مناطق شده است و شوری اراضی تحت آبیاری نسبت به اراضی بایر به مقدار قابل توجهی کاهش یافته است.

اثرآبیاری با آب شوربرشورشدن خاک اراضی تحت کشت پسته درکویرمرکزی ایران Keywords:

اثرآبیاری با آب شوربرشورشدن خاک اراضی تحت کشت پسته درکویرمرکزی ایران authors

فاطمه ابراهیمی میمند

کارشناس ارشد خاکشناسی

احمدرضا لندی

استادیار دانشگاه شهیدچمران اهواز

عبدالرحمن برزگر

دانشیار دانشگاه شهیدچمران اهواز

علی زین الدینی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات آب و خاک کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زهتابیان، غ. و سرداری، م. (1385). بررسی اثر آبیاری برشور ...
جعفری، م. وآذریوند، ح. و زهتابیان، غ. (1381). بررسی نقش ...
Kista, E.P. _ and Nikos, W. J.(2003). Basices of salinity ...
OuldAbmed , B.A., Rasiah, V., et al. (2007). The impact ...
Utt amKumarM andal , A.K. Bhardwaj , D.N. (2008). Changes ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرآبیاری با آب شوربرشورشدن خاک اراضی تحت کشت پسته درکویرمرکزی ایران" توسط فاطمه ابراهیمی میمند، کارشناس ارشد خاکشناسی؛ احمدرضا لندی، استادیار دانشگاه شهیدچمران اهواز؛ عبدالرحمن برزگر، دانشیار دانشگاه شهیدچمران اهواز؛ علی زین الدینی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات آب و خاک کرمان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شوری آب آبیاری، شوری خاک، واحد فیزیوگرافی، سنوات کشت هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1422 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شورشدن خاک فرآیندی است که دراثر عوامل طبیعی یا فعالیت انسان ایجاد می گردد و درنتیجه آن املاح درخاک تجمع پیدا کرده و رشد گیاه را دچار مشکل می سازند پسته یکی از محصولات باغبانی موفق در شرایط خشک دراستان کرمان بحساب می آید که درختان آن معمولا دراراضی شور کشت شده و با آب نسبتا شور آبیاری میشوند این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پسته طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثرآبیاری با آب شوربرشورشدن خاک اراضی تحت کشت پسته درکویرمرکزی ایران با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.