کارایی بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع درمناطق بیابانی جنوب استان کرمان

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 932

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

DESERTWETLAND02_249

تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391

Abstract:

هرگونه اقدامی که موجب افزایش پایداری خاک نسبت به فرسایش بادی یا کاهش سرعت بادتاپایین تر از سرعت آستانه فرسایش بادی گردد عملیات کنترل فرسایش بادی حفاظت خاک درمقابل بادبردگی اطلاق میگردد به عبارت دیگر به کلیه اقداماتی که موجب تعدیل فرسایش تاحد مجاز گردد کنترل فرسایش بادی اطلاق می گردد این مطالعه با هدف بررس یکارایی بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع دراراضی کشاورزی شهرستانهای جنوبی استان کرمان انجام شد درجنوب استان کرمان نهال جنگلی جهت ایجاد بادشکن بصورت رایگان دراختیار کشاورزان منطقه قرارمیگیرد با مراجعه به تعدادی از کشاورزان و مشاهده وضعیت اراضی آنان مشخص گردید که علاوهبرافزایش راندمان محصولات کشاورزی ارزش ریالی اراضی کشاورزی آنان نیز به نسبت قبل ایجاد بادشکن افزایش یافته است با توجه به بررسی های انجام شده درمنطقه جنوب کرمان واحداث بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع و باغات با گونه های اکالیپتوس و کنار را پیشنهاد می نماییم.

Authors

حمزه احمدی

مدرس دانشگاه جیرفت

نعمت اله مددی زاده

کارشناس ارشد مرتعداری

ایرج امیری

مدرس دانشگاه جیرفت

اسماعیل حجتی مروست

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :