سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,794

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FUNCFOOD02_103

Index date: 30 August 2012

مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه abstract

آبمیوه ها نوشیدنی هایی با ارزش تغذیه ای فراوان ، سرشار ازآنتی اکسیدانها ، ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای سلامت انسانها هستند که در میان همه سنین طرفداران زیادی دارند . از آنجا که صنعت آبمیوه و کنستانتره جایگاه ویزه ای در کشور ما دارد تلاش برای بهبود کیفیت این محصول ضروری به نظر می رسد . تولید کنستانره آبمیوه به دلیل کاهش حجم آبمیوه ، کاهش هزینه های انبار، ذخیره ، بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری مورد توجه فراوان تولید کنندگان این صنعت قرار گرفته است.( در کشور ما نیز بخش اعظم آبمیوه ها از افزودن آب به کنستانتره حاصل می شود ) متاسفانه در طی تولید صنعتی بسیاری از ویژگی های ارگانولپتیک و خواص تغذیه ای آن دستخوش تغییر می شود و از کیفیت فراورده نهایی کاسته می شود. هدف از این مطالعه مقایسه روش حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره ، بررسی مشکلات و مزیت های هر دو روش ودر نهایت معرفی بهترین روش است. در روش سنتی آبمیوه با اواپراتورهای چند بدنه ای تحت خلا تغلیظ می شود که این فرایند منجر به از دست رفتن ترکیبات مولد عطر و طعم آبمیوهتازه ، تغییر در رنگ ، ایجاد طعم پخته و کاهش ویتامین ها و آنتی اکسیدانها در اثر حرارت بالای اواپراسیون می شود.امروزه سیستمهای غشایی جدید که شامل اسمز معکوس، تغلیظ غشایی و تغلیظ اسمزی هستند توسعه یافته اند که مصرف انرژی بسیار کمتری از اواپراتورها داشته و هزینه راه اندازی اولیه آنها از اواپراتور ها بیشترنمی باشد و در نهایت نتایج تحقیقات حاکی از آن بود که معرفی تکنولوژی غشاها می تواند به عنوان راه حلی برای تولید آبمیوه با کیفیت بالا ، طعم تازه ، طبیعی و بدون افزودنی باشد.

مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه Keywords:

مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه authors

سیده فاطمه کلانتری

دانشکده تغذیه و صنایع غذائی، دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- فاطمی حسن، تغلیظ آب میوه جات و سبزیجات، پایان ...
فاطمی حسن، اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی .244-221، 1382، ...
B . jiao, A _ Cassano, E . Drioli _ ...
S.Alvarez .F.A. Riera .R . Alvarez .J.Coca. A new integrated ...
P .R .Ashurst .1999 _ Non Carbonated Fruit juice & ...
Philip R . Ashurst .1998 Chemistry and Technology of soft ...
A . Cassano, E . Drioli, G.Galavrena , et all. ...
Nill . Board. Fruit & Vegetable Drying _ Dehydration and ...
Laszlo .P . Smogy . Processing Fruit Science & Technology ...
Kunz.W. Benhabiles , et all, (1996) Osmotic evaporation through macroporous ...
Courel, M. Dornier, M. Herry , J.M, Rics G.m, & ...
Gostoli, c, (1 999)Thermal effects in osmotic distillation , Journal ...
Hogan .D.A, canning , R.P. Peterson , B Johnson , ...
Debley .P.(1995) Process for at least partial dehydration of aqueous ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه" توسط سیده فاطمه کلانتری، دانشکده تغذیه و صنایع غذائی، دانشگاه شهید بهشتی؛ مریم شهنیا؛ محمدامین محمدی فر نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبمیوه، کنسانتره، اواپراسیون، غشا، حرارتی هستند. این مقاله در تاریخ 9 شهریور 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2794 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبمیوه ها نوشیدنی هایی با ارزش تغذیه ای فراوان ، سرشار ازآنتی اکسیدانها ، ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای سلامت انسانها هستند که در میان همه سنین طرفداران زیادی دارند . از آنجا که صنعت آبمیوه و کنستانتره جایگاه ویزه ای در کشور ما دارد تلاش برای بهبود کیفیت این محصول ضروری به نظر می رسد . تولید کنستانره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.