سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علل تخریب و خوردگی لوله ها و مخازن مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی (بررسی موردی)

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,319

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPPC01_110

Index date: 11 November 2006

بررسی علل تخریب و خوردگی لوله ها و مخازن مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی (بررسی موردی) abstract

یکی از دلائل اصلی استفاده از لوله های فولادی زنگ نزن در صنایع غذایی م قاومـت آن در برابر آلوده نمودن آب و یا دیگر مواد غذایی توسط یونهای آهن می باشد . فولادهای زنــگ نــزن از ســال ١٩٦٥ بــه طــور بــسیار وســیع در صــنایع غــذایی بکارگرفتــه شــد ند . از فولادهای زنگ نـزن نـو ع ٣٠٤ و ٣١٦ در مکـان هـایی نظیـر پمپهـا، سـوپاپها و شـفتها کـه احتیاج به جوشکاری این فولاد های نباشد استفاده می شود و در سازه هایی که احتیـاج به جوش باشد از فولادهای زنگ نـزن نـوع L نظیـر L ٣٠٤و ٣١٦L اسـتفاده مـی شـود کـه حرف L معرف مقدار آربن آمتر از ٠/٠٣ درصد می باشد . فـو لاد زنـگ نـزن نـوع ٣١٦L بـا ٢ الی ٣ درصد مولیبدن بیشتر نسبت به فـولاد زنـگ نـزن نـوع L ٣٠٤، مقاومـت بیـشتری در مقابل خوردگی حفره ای ١ و خوردگی شیاری ٢ دار د، لذا در جاهایی که احتمال این دو نوع خوردگی وجود دارد، فولاد زنگ نزن نوع ٣١٦L نسبت بـه ٣٠٤L تـرجیح داده مـی شـود ] [.١ یکی از شیارهای بارز و بـسیار خطرنـاک که توسـط انـسان ایجـاد مـی شـود، شـیارهایی است آه در هنگام جوشکاری و به دلیل عدم نفوذ کامل گرده جـوش بـا فلـز مـادر بوجـود می آید . این شیارها می توانند محلهـای مناسـبی بـرای بـه دام افتـادن رسـوبات باشـند . همچنین در این شیارها غلظت آلـر بـه شـدت افـزایش یافتـه و باعـث بـالا رفـتن احتمـال خوردگی از نوع خوردگی زیر رسوبی ٣ می شود . برای جلوگیری از این موضوع بایـد پـس از جوشکاری، سطح جوش کاملاً صاف شده و نفوذ کامل گرده جوش با فلز مادر نیـز صـورت گرفته باشد . شیار هایی که در اثر رسوبات و ته نشین شدن بوجود می آیند را می توان بـا افزایش سرعت سیال کم نمود . اگـر طراحـی و یـا شـرایط کـار طـوری باشـد کـه همـواره مقداری رسوب ایجاد شود، بهترین کار شستشوی این رسوبات توسط بخار آب و با فشار زیاد می باشد ] [.

بررسی علل تخریب و خوردگی لوله ها و مخازن مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی (بررسی موردی) Keywords:

بررسی علل تخریب و خوردگی لوله ها و مخازن مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی (بررسی موردی) authors

رضا بازرگان لاری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Mars. G Fontana, "Corrosion E ngineering", Third Edition, McGraw- Hill, ...
A. H. Tuthill, "Stainless Steel Piping", Journal AWWA, July 1994, ...
R. M. Kain, A.H. Tuthill, E. C. Hoxie, "The Resistance ...
A. H. Tuthill, R. E. Avery, S. Lamb, G. Kobrin, ...
G. Kobrin, S. Lamb, A. H. Tuthill, R. E. Avery, ...
A. H. Tuthill, R. E. Avery, "Specifying Stainless Steel Surface ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی علل تخریب و خوردگی لوله ها و مخازن مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی (بررسی موردی)" توسط رضا بازرگان لاری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس لوله و صنایع وابسته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خوردگی ، فولاد زنگ نزن ، جوشکاری هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5319 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از دلائل اصلی استفاده از لوله های فولادی زنگ نزن در صنایع غذایی م قاومـت آن در برابر آلوده نمودن آب و یا دیگر مواد غذایی توسط یونهای آهن می باشد . فولادهای زنــگ نــزن از ســال ١٩٦٥ بــه طــور بــسیار وســیع در صــنایع غــذایی بکارگرفتــه شــد ند . از فولادهای زنگ نـزن نـو ع ٣٠٤ و ٣١٦ در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علل تخریب و خوردگی لوله ها و مخازن مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی (بررسی موردی) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.