ضرورت سرمایه گذاری شرکت های بیمه در ورزش همگانی و نقش آن در: گسترش زیرساخت های ورزشی، اشتغال زایی، افزایش سطح سلامت و کاهش هزینه های درمانی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,422

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSTU06_264

تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1392

Abstract:

هدف از انجام این پژوهش، بررسی ضرورت سرمایه گذاری شرکت های بیمه در ورزش همگانی و نقش آن در فاکتورهای 4 گانه گسترش زیرساخت های ورزشی، تولید شغل، افزایش سطح سلامت جامعه و کاهش هزینه های درمانی بود. جامعه آماری این پژوهش 60 نفر از کارشناسان بیمه و ورزش بودند که بطور مساوی 30 نفر آنها از اعضای هئیت علمی رشته تربیت بدنی از دانشگاه های تهران با گرایش مدیریت ورزشی و 30 نفر از کارشناسان و صاحب نظران بیمه اشخاص بوده است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته که روانی آن توسط چندین نفر از اساتید صاحب نظر تأیید شد و برای پایانی آن از روش آلفای کرونباخ (آلفا-0/861) استفاده گردید، در نهایت از 80 پرسشنامه توزیع شده 65 پرسشنامه به محقق بازگردانده شد که 60 نسخه آن قابل استفاده بود. پرسشنامه مشتمل بر 34 سئوال رتبه بندی شده در زمینه بررسی ضرورت سرمایه گذاری شرکت های بیمه در ورزش همگانی و گسترش آن با توجه به نتایج مثبتی که گسترش ورزش همگانی برای شرکتهای بیمه، افراد تحت پوشش و جامعه ورزشی کشور در پی خواهد داشت، بود. داده های پژوهش با استفاده از آمار توصیفی، آزمون t یگانه، t مستقل و آزمون فریدمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس یافته های پژوهش و با توجه به این که کارشناسان بیمه و ورزش سئوال اصلی پژوهش را مورد تأیید قرار دادند، می توان بیان کرد که سرمایه گذاری شرکت های بیمه در ورزش همگانی در راستای اهداف شرکت های بیمه و توسعه ورزش کشور نقش مهمی را ایفا می کند. هر دو گروه کارشناسان معتقد بودند که این سرمایه گذاری در راستای گسترش ورزش همگانی و افزایش سطح سلامت افراد تحت پوشش بیمه، کاهش هزینه های درمانی تحمیل شده به شرکت های بیمه و مردم، می تواند موثر باشد. البته کارشناسان بیمه در انجام امور حمایتی تاکید بیشتری داشتند تا امور اجرایی، به نحوی که به موارد سرمایه گذاری جهت گسترش زیرساخت های ورزشی و افزایش اماکن ورزشی در دسترس و جذب کارشناسان ورزش به عنوان مربی در راستای ارتقاء کیفیت برنامه های آموزشی- ورزشی میانگین کمتری را اختصاص دادند. که از مهمترین دلایل آنان در این خصوص می توان به محدودیت های قانونی شرکت های بیمه در امر سرمایه گذاری و فقدان تجربه عملی مدیران شرکت های بیمه در امور اجرایی ورزش اشاره کرد. در حالی که کارشناسان ورزش در کلیه موارد نیز نظر مساعدی داشتند.

Authors

رحیم جمشیدی

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی، دانشگاه علامه طباطبائی تهران

غلامعلی کارگر

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی تهران

حبیب هنری

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی تهران

مجید ورمقانی

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • انواری رستمی، علی اصغر، (1382). _ برنامه ریزی آرمانی سرمایه ...
  • آیین نامه شماره 42(1381)."آیین نامه سرمایه گذاری موسات بیمه در ...
  • یامداد، فاطمه 1(1389).تقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری‌ها.مجله بهداشت ...
  • جلالی فراهانی، مجید8(388 1).مدیریت اوقات فراغت و ورزش‌های تفریحی، انتشارات ...
  • ششمین هعایش ملی دانشجویان تربیت بدقتی و علوم ورزشی ایران ...
  • _ Physical Activity Guidelines, (200 8) _ _ Re _ ...
  • Godbe yG, Mowen A.(2010)."tle lbeefits of pluysical activity provid ly ...
  • KideFekrou .(2001) ."Sport In Developmeut Couuries:- "Wloin Clarge? ".Sport Intelligence ...
  • M emecH.Verea T.(2003).:Tle Relateg _ ggay Acfivities Andl Successful Agiug:A ...
  • al. (2007) ."Superior Cardiov ascular Effect Of Aerolbic Jterval Training ...
  • Tokarski, W. (2004). "Sport of the eldercly". Kiesiol. 3, JP, ...
  • نمایش کامل مراجع