سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهمیت کاربرد سل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه‌ای) به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 983

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ETEC02_024

Index date: 19 December 2013

اهمیت کاربرد سل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه‌ای) به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر abstract

میزان مصرف انرژی در سال 2001 حدود 13.5 تریلیون وات بوده که 85% آن از طریق سوخت های فسیلی تامین شده است، پیش بینی شده که در سال 2050 این مقدار به 30 تریلیون وات برسد. اگر سوخت های فسیلی با این روندمصرف گردند، پیش بینی می شود که ذخایر نفتی تا 40 سال، ذخایر گازی تا 70 سال و ذخایر ذغال سنگ تا 200 سال دیگر موجود باشند. بنابراین فراوانی، نامحدود بودن و زیست سازگار بودن منبع نور خورشیدی سبب شده است، تا این نوع انرژی به عنوان یکی از مهمترین انواع انرژی تجدیدپذیر مورد توجه قرار گیرد. زمین سالانه 125000 تریلیون وات انرژی خورشیدی دریافت می نماید، اگر تنها 0.16% از سطح زمین با سل های خورشیدی که دارای بازده تبدیل انرژی 10% می باشند، پوشانده شود، سالانه مقدار 20 تریلیون وات انرژی تئلید خواهد شد. سل های خورشیدی به کمک اثر فوتوولتائیک انرژی خورشیدی را جذب نموده و آنرا به الکتریسیته تبدیل می نمایند. یکی از انواع سل های خورشیدی که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است، سل های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه ای) می باشد. مزیت عمده این نوع سل های خورشیدی در مقایسه با سایر سل های خورشیدی این است، که بر خلاف سایر انواع سل ها که در فرایند ساخت آنها به سیستم های خلاء و حرارت دهی ویژه، پیچیده و پر هزینه نیاز است، فرایند ساخت این نوع بسیار ساده تر و کم هزینه تر است. با توجه به این که کشور ما دارای بیایتن های وسیع روز طولانی می باشد، می توان محل های مناسبی جهت احداث پنل های بزرگ خورشید و نیروگاه های خورشیدی در این بیابان ها پیدا نمود. در این مقاله ضمن معرفی سل های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه ای) و اجزاء تشکیل دهنده آن، به اهمیت این سل ها و نحوه ساخت آنها پرداخته شده است.

اهمیت کاربرد سل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه‌ای) به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر Keywords:

سل های خورشیدی حساس شده با رنگ , انرژی تجدیدپذیر , انرژی خورشیدی

اهمیت کاربرد سل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه‌ای) به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر authors

ملیحه خلیلی

پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

محمد عابدی

پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
www. wikipedia. _ (Dec 2012). ...
Regan. Brian, Gratzel. Michael, "A low-cost, high-efficiency solar cell based ...
Antonio Luque, Steven Hegedus, "Handbook of Photovoltaic Science and Engineering", ...
Ajay Jena, Shyama Prasad Mohanty, Pragyensh Kumar, Johns Naduvath, Vivekanand ...
Junfeng Yanab and Feng Zhou, "TiO2 nanotubes Structure optimization for ...
Jihuai Wu, Zhang Lan, Sanchun Hao, Pingjiang Li, Jianming Lin, ...
G. Oskam, B. Bergeron, G. J. Meyer, and P. C. ...
www. ph otochem istryporta _ net (Dec 2012). ...
www. dyesol. com (Dec 2012). ...
www. re newa bleene rgyworld. Com (Dec 2012). ...
- www. gregor. us (Dec 2012). ...
www. tra d ingeconomics. _ (Dec 2012). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهمیت کاربرد سل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه‌ای) به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر" توسط ملیحه خلیلی، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران؛ محمد عابدی، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سل های خورشیدی حساس شده با رنگ، انرژی تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 983 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میزان مصرف انرژی در سال 2001 حدود 13.5 تریلیون وات بوده که 85% آن از طریق سوخت های فسیلی تامین شده است، پیش بینی شده که در سال 2050 این مقدار به 30 تریلیون وات برسد. اگر سوخت های فسیلی با این روندمصرف گردند، پیش بینی می شود که ذخایر نفتی تا 40 سال، ذخایر گازی تا 70 سال و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اهمیت کاربرد سل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ (رنگینه‌ای) به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.