سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی ریاضی یک هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار: بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی بر کارایی سیستم

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,099

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ETEC02_116

Index date: 19 December 2013

مدلسازی ریاضی یک هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار: بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی بر کارایی سیستم abstract

هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار سیستمی است که به طور همزمان به تولید انرژی حرارتی و الکتریکی میپردازد. یک هواگرمکن خورشیدی تک مسیره شامل یک صفحه شیشهای، صفحه جاذب، مدولهای ترموالکتریک، کانال جریان هوای سیال و صفحه زیرین است و با گرم شدن صفحه جاذب توسط اشعه خورشید، و ایجاد اختلاف دما بین دو سر مدولهای ترموالکتریک انرژی الکتریکی در آنها تولید میشود. در این تحقیق با استفاده از مدل سازی ریاضی، معادلات موازنه انرژی برای دمای متوسط دیوارهها و جریان هوا به دست آمده، سپس با حل این معادلات دمای نقاط مختلف دستگاه حاصل شد و در نهایت با تغییر پارامترهای حاکم بر این دستگاه عملکرد این سیستم بررسی شده است. نتایج نشان میدهد که با افزایش سرعت سیال در هواگرمکن مقدار توان تولیدی کاهش خواهد یافت. همچنین با افزایش دبی سیال، مقدار افزایش دما در صفحات هواگرمکن کاهش یافته ولی به علت افزایش اختلاف دما بین جاذب و سیال، توان تولیدی مدولهای ترموالکتریک در این حالت نیز افزایش مییابد. همچنین مقایسهای بین توان تولیدی مدولهای ترموالکتریک در حالت استقرار آنها روی صفحه جاذب و صفحه زیرین انجام گردیده است. نتایج نشان میدهد نصب مدولها بر روی صفحه جاذب بیشترین مقدار توان تولیدی را خواهد داشت.

مدلسازی ریاضی یک هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار: بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی بر کارایی سیستم Keywords:

مدلسازی ریاضی یک هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار: بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی بر کارایی سیستم authors

پریسا آذری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی شعبه علوم و تحقیقات سمنان،سمنان،ایران

نادر رهبر

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، گروه مکانیک، سمنان، ایران

جواد ابوالفضلی

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد،گروه مکانیک،مشهد،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Jorge Facao, A. C. O. (2010). "Simulation of a linear ...
Zhang ZhiQiang, Z. R. (2009). "Thermal performance of solar air ...
Esen, H. (2008). "experimental energy and exergy analysis of a ...
K.S.ONG (1995). "thermal performance of solar air heaters : mathematicl ...
C. Lertsatittha nakorn a, N. Khasee a, S. Atthajariyakul a, ...
Tchinda, R. (2009). "a review of the mathematicl models for ...
K.Touafek, M. H., A.Malek (2007). "experimental study on a new ...
Chi-Dong Ho, H.-m. y. (2011). "collector efficiency of upward - ...
Sukhmeet Singh , s. C. (2011). "exergy based analysis of ...
H.naito, Y. k. (1996). "development of a solar receiver for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی ریاضی یک هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار: بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی بر کارایی سیستم" توسط پریسا آذری، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی شعبه علوم و تحقیقات سمنان،سمنان،ایران؛ نادر رهبر، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، گروه مکانیک، سمنان، ایران؛ جواد ابوالفضلی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد،گروه مکانیک،مشهد،ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هواگرم کن خورشیدی، ترموالکتریک ژنراتور، بازیافت انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1099 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار سیستمی است که به طور همزمان به تولید انرژی حرارتی و الکتریکی میپردازد. یک هواگرمکن خورشیدی تک مسیره شامل یک صفحه شیشهای، صفحه جاذب، مدولهای ترموالکتریک، کانال جریان هوای سیال و صفحه زیرین است و با گرم شدن صفحه جاذب توسط اشعه خورشید، و ایجاد اختلاف دما بین دو سر مدولهای ترموالکتریک انرژی الکتریکی در آنها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی ریاضی یک هواگرمکن خورشیدی ترموالکتریک دار: بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی بر کارایی سیستم با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.