سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و بهینه سازی سیکل تبرید جذبی آب - آمونیاک به عنوان یک هواساز خانگی با ظرفیت پایین

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,013

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC10_183

Index date: 26 January 2007

بررسی و بهینه سازی سیکل تبرید جذبی آب - آمونیاک به عنوان یک هواساز خانگی با ظرفیت پایین abstract

سیکل یخچال جذبی یک روش قدیمی برای ایجاد سرمایش در مکانهای مورد نیاز می باشد. دهها سال است که این فرایند شناخته شده و به کار می رود. مزیت بالای این روش در این است که برخلاف سیکل تراکم-بخار نیازی به کمپرسور ندارد و همانطور که می دانیم کمپرسور نه تنها تقریبا 50% قیمت یک هواساز خانگی را به خود اختصاص می دهد بلکه انرژی زیادی را نیز مصرف می کند. امروزه یخچالهای جذبی به علت دردسترس نبودن انرژی ارزان فقط برای انجام فرایند ها در مقیاس های بزرگ و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. که دلیل آن نیز در دسترس بودن انرژی ارزان درآن مناطق می باشد. در ین کار تلاش کرده ایم به ارزیابی نصب یک سیستم تهویه مطبوع از این نوع در ظرفیت پایین برای مصارف متداول خانگی بپردازیم تا به کمک انرژی مستقیم گرمایی مانند گاز طبیعی که خوشبختانه درکشور ما به وفور یافت می شود، بتوانیم مشکل کمبود برق را در این بخش تا حدودی حل نماییم و همچنین توجیهی اقتصادی برای گازرسانی به مناطق گرمسیر کشور داشته باشیم. در این کار تاثیر شرایط عملیاتی نظیر: بالاترین فشار سیستم، دبی جرمی سیال کار و کسر جرمی آمونیاک در سیال کار بر روی کارایی سیکل، میزان مصرف انرژی در ژنراتور با استفاده از معادله UNIQUAC مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت به بهینه سازی سیکل برای یک هواساز پرداخته شده است.

بررسی و بهینه سازی سیکل تبرید جذبی آب - آمونیاک به عنوان یک هواساز خانگی با ظرفیت پایین Keywords:

بررسی و بهینه سازی سیکل تبرید جذبی آب - آمونیاک به عنوان یک هواساز خانگی با ظرفیت پایین authors

سیدعبداللطیف هاشمی فرد

بوشهر، بهمنی، دانشگاه خلیج فارس، دانشکده مهندسی

صفورا کریمی

بوشهر، بهمنی، دانشگاه خلیج فارس، دانشکده مهندسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسن شریفی بیگدلی، محمد رضا رجائی، تبرید و طراحی سیستمهای ...
راگو راما، محاسبات کامپیوتری در مهندسی شیمی، انتشارات دانشگاه امیر ...
I. Horuz, "An Alternative Road Transport Refrigeration" _ Tr. J. ...
B _ E _ Poling, J _ M .Prausnitz, J.P ...
E.E.Ludwig, Applied Process Design for Chemical and Petroch emical Plants, ...
ASHRAE hand book, Refrigeration systems and Applications, By: American society ...
J.P.Holman, Heat Trans fer, McGraw Hill Book Company, Singapore, (1989). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و بهینه سازی سیکل تبرید جذبی آب - آمونیاک به عنوان یک هواساز خانگی با ظرفیت پایین" توسط سیدعبداللطیف هاشمی فرد، بوشهر، بهمنی، دانشگاه خلیج فارس، دانشکده مهندسی؛ صفورا کریمی، بوشهر، بهمنی، دانشگاه خلیج فارس، دانشکده مهندسی نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیکل یخچال جذبی ، ظرفیت پایین ، هواساز (تهویه مطبوع) ، UNIQUAC هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6013 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیکل یخچال جذبی یک روش قدیمی برای ایجاد سرمایش در مکانهای مورد نیاز می باشد. دهها سال است که این فرایند شناخته شده و به کار می رود. مزیت بالای این روش در این است که برخلاف سیکل تراکم-بخار نیازی به کمپرسور ندارد و همانطور که می دانیم کمپرسور نه تنها تقریبا 50% قیمت یک هواساز خانگی را به خود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و بهینه سازی سیکل تبرید جذبی آب - آمونیاک به عنوان یک هواساز خانگی با ظرفیت پایین با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.