سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد مشتقات غلات در تهیه ی فیلم های خوراکی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 835

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1916

Index date: 23 February 2014

کاربرد مشتقات غلات در تهیه ی فیلم های خوراکی abstract

امروزه تولید پوشش های خوراکی از منابع ارزان و قابل دسترس حائز اهمیت می باشد به همین علت استفاده از مشتقات غلات در زمینه تولید فیلم های خوراکی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به نتایج بدست آمده می توان دریافت که ترکیبات مختلف موجود در انواع دانه های غلات با توجه به دوستی با طبیعت، هزینه پائین به عنوان مواد اولیه بسته بندی، ویژگی های مطلوب، دسترسی آسان و میزان بالای ضایعات در کارخانه های مربوط به غلات نقش مهمی را در بسته بندی دارند. زئین پروتئینی حاوی اسیدهای آمینه غیر قطبی می باشد در آب نامحلول است و به همین علت خاصیت بازدارندگی بیشتری نسبت به بخار آب در مقایسه با سایر فیلم های خوراکی دارد. همچنین زئین دارای خاصیت قوی ژل کنندگی می باشد. فیلم های حاصل از گلوتن گندم در مقایسه با سایر فیلم ها مقاومت به کشش (TS) پائین تر و افزایش طول تا نقطه ی شکست بالاتری دارند و فیلم قابلیت بازدارندگی در برابر بخار آب برابری نسبت به سایر فیلم را دارا می باشند. فیلم های حاصل از نشاسته از خاصیت بازدارندگی ضعیفی نسبت به بخار آب برخوردار هستند و این مورد از مشکلات اساسی فیلم های بر پایه نشاسته خصوصاً در رطوبت های نسبی بالا به شمار می آید. فیلم های نشاسته ای به دلیل وجود تراکم و فشردگی بالا بین زنجیره ها، وجود مقدار زیادی پیوند هیدروژنی و وجود حالت نیمه کریستالی بازدارندگی عالی در مقابل اکسیژن و ترکیبات فرار و سایر گازها دارند. نشاسته در بین بیوپلیمرها مقاومت ترین فیلم را تولید می کند و خواص مکانیکی آن در م قایسه با سایر فیلم های پلی ساکاریدی نسبتاً بهتر می باشد.

کاربرد مشتقات غلات در تهیه ی فیلم های خوراکی Keywords:

کاربرد مشتقات غلات در تهیه ی فیلم های خوراکی authors

مهسا مجذوبی

دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز

مینا ناظمی

دانشجویان کارشناسی ارشد بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
میر نظامی ضیابری، س. ح. (1374). اصول بسته بندی مواد ...
تا 9 آبان 1392 - دانشگاه شیراز ...
Marsh, K., Bugusu, B. (20 07). Food packaging-roles , materials ...
Suppakul, P.J., Miltz, K., Sonnereld, S.W. (20 03). Active packaging ...
Koh, H.C.. Park, J.S., Jeong, M.A., Hwang, H.Y., Hong, Y.T., ...
Tharanathan, R. N., Saroja, N. (20 _ 1). Hydrocolloid -based ...
Gennadios, A. and Weller, C. L. 1990. Edible films and ...
Shukla, R. and Cheryan, M. 20 _ 1. Zein: The ...
Guilbert, S. 1986. Technology and application of edible protective films. ...
Park, H. J., Bunn, J. M., Weller, C. L., Vergano, ...
Srinivasa, P. C., Ramesh, M. N., Kumar, Tharanathan, R. N. ...
.Galdeano, M., Mali, S., Grossmann, M.V., Yamashita, F., Garcia, M.A. ...
2 .Ghanbarzadeh. B., Almasi, H., Entezami, A.A. (201 0). Physical ...
4 .Lago-Vanzela, E.S., do Nascimento, P 2013. Edible coatings from ...
Dias, A.B., Carmen, M.O. 2010. Biodegradable films based on rice ...
Bourtoom, T. 2008. Edible films and coatings: characteristics and properties. ...
Galdeano, M., Mali, S., Grossmann, M.V., Yamashita, F., Garcia, M.A. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد مشتقات غلات در تهیه ی فیلم های خوراکی" توسط مهسا مجذوبی، دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز؛ مینا ناظمی، دانشجویان کارشناسی ارشد بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مشتقات غلات، فیلم، گلوتن، زنین هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 835 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه تولید پوشش های خوراکی از منابع ارزان و قابل دسترس حائز اهمیت می باشد به همین علت استفاده از مشتقات غلات در زمینه تولید فیلم های خوراکی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به نتایج بدست آمده می توان دریافت که ترکیبات مختلف موجود در انواع دانه های غلات با توجه به دوستی با طبیعت، هزینه پائین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد مشتقات غلات در تهیه ی فیلم های خوراکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.