سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکارهای حفاظت و تکثیر برخی گونه های دارویی در کلکسیون گیاهان دارویی و معطر باغ گیاه شناسی ملی ایران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 899

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IALE01_078

Index date: 23 February 2014

راهکارهای حفاظت و تکثیر برخی گونه های دارویی در کلکسیون گیاهان دارویی و معطر باغ گیاه شناسی ملی ایران abstract

گیاهان دارویی ازقدیم الایام مصارف مختلفی داشته و امروزه نیزازارزش و اهمیت ویژه ای برخوردارند باتوجه به توسعه طرح ژنریک وتغییرنظام دارویی ایران با استفادها زگیاهان طبی جمع اوری و شناسایی گیاهان دارویی کشور ازضروریات پژوهشی است برداشت مستقیم گیاهان دارویی ازطبیعت باعث واردامدن صدمات جبران ناپذیربه ذخیره ژنتیکی و دردرازمدت سبب ازبین رفتن نسل آنها خواهد شد ازسوی دیگر اهلی کردن گیاهان وحشی جز ازطریق شناخت و فراهم کردن نیازها یاکولوژیکی و اعمال برخی تمهیدات و مراقبت های لازم تا استقرار کامل آنها میسر نمی شود ازاین رو ایجادکلکسیون های زنده گیاهان دارویی صنعتی و معطرهمواره ارزشمند می باشد باهمین رویکرد کلکسیون گیاهان دارویی و معطر درباغ گیاه شناسی ملی ایران درسال 1371 احداث شد دراین کلکسیون درحال حاضر بالغ بر 300 گونه علفی درخت یو درختچه ای دارویی مستقر شدهاست اشنایی با ویژگیهای ریخت شناسی گیاهان این مجموعه که ظرف سالیان اخیر نیز بشدت موردتوجه و اقبال عمومی قرارگرفته اند سبب میشود تا ضرورت وجودی نمونه های زنده این قبیل گیاهان دریک مرکز اموزشی و تحقیقاتی معتبراهمیت دوچندانی یابد دراین مقاله ضمن انجام مطالعات پدیده شناسی تجربه موفق باغ گیاه شناسی ملی ایران دراستقرار و تکثیرچهارگونه ازمهمترین گیاهان دارویی کاشته شده دراین باغ شامل کنگرفرنگی Cynara scolymus عروس کوهی Betonica officinalisکرفس وحشی Apium graveolensو زنجبیل شامیInula helenium ارایه شده است

راهکارهای حفاظت و تکثیر برخی گونه های دارویی در کلکسیون گیاهان دارویی و معطر باغ گیاه شناسی ملی ایران Keywords:

باغ گیاه شناسی ملی ایران , گیاهان دارویی , حفاظت , پدیده شناسی

راهکارهای حفاظت و تکثیر برخی گونه های دارویی در کلکسیون گیاهان دارویی و معطر باغ گیاه شناسی ملی ایران authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
توکل، م. س. 1386. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی ایجاد کلکسیون ...
توکل، م.س. 1387. پدیده‌شناسی و استقرار گیاهان دارویی و معطر ...
دلفان، خ. دری، پ. حاتمی، م. 1390. طراحی و ایجاد ...
زرگری، ع.، 1362. گیاهان دارویی، جلد سوم، انتشارات دانشگاه تهران. ...
مراقبی، ف. اعتمادزاده، آ. 1385. اصول کاشت و پرورش گیاهان ...
مظفریان، و. 1391. شناخت گیاهان دارویی و معطر ایران، انتشارات ...
Anonymous, (2011-2012). Index seminum (seed list): National Botanical Garden of ...
Prasad، G. and Reshmi، M.V 2003. A Manual of Medicinal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکارهای حفاظت و تکثیر برخی گونه های دارویی در کلکسیون گیاهان دارویی و معطر باغ گیاه شناسی ملی ایران" توسط مریم حسنی نژاد؛ پریسا پناهی؛ مهدی پورهاشمی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باغ گیاه شناسی ملی ایران، گیاهان دارویی، حفاظت، پدیده شناسی هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 899 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گیاهان دارویی ازقدیم الایام مصارف مختلفی داشته و امروزه نیزازارزش و اهمیت ویژه ای برخوردارند باتوجه به توسعه طرح ژنریک وتغییرنظام دارویی ایران با استفادها زگیاهان طبی جمع اوری و شناسایی گیاهان دارویی کشور ازضروریات پژوهشی است برداشت مستقیم گیاهان دارویی ازطبیعت باعث واردامدن صدمات جبران ناپذیربه ذخیره ژنتیکی و دردرازمدت سبب ازبین رفتن نسل آنها خواهد شد ازسوی دیگر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گیاهان دارویی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله راهکارهای حفاظت و تکثیر برخی گونه های دارویی در کلکسیون گیاهان دارویی و معطر باغ گیاه شناسی ملی ایران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.