سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهره گیری ازگیاه خارشتربه منظورتولیدهندوانه دیم ازارگانیک درجهت توسعه پایداردربخش کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک کشور

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,012

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDARIDR02_084

Index date: 14 March 2014

بهره گیری ازگیاه خارشتربه منظورتولیدهندوانه دیم ازارگانیک درجهت توسعه پایداردربخش کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک کشور abstract

کشورایران به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی وقرارگیری درمنطقه خشک و نیمه خشک دارای گیاهان و علف های هرز به خصوصی می باشد که شاید در نگاه عام گیاهانی بی ارزش و زیان بارهم به حساب ایند ازجمله این گیاهان میتوان به گیاه خارشتراشاره کرد. استفاده از گیاه خارشتر به جهت تولید هندوانه دیم ارگانیک سالیان دراز دربرخی استانهای کشورازجمله خوزستان فارس یزداصفهان و خراسان به صورت بومی رواج داشته ، ولی رفته رفته با ورود کودهای شیمیایی سهل الوصول و ارزان قیمت و اعمال سیاست های دولت درجهت سوق دادن اهالی این مناطق به کاشت محصولات خاص، به ورطه فراموشی سپرده شده است.روش کاربدین صورت است که ابتدا گیاه خارشتر باقطرمناسب گزینش شده سپس باخراش دادن قسمت خاصی از ساقه ، بذر هندوانه در آن قرار می گیرد ؛ در این شرایط بذرهندوانه ازگیاه میزبان هک دراای ریشه عمیق می باشد آب و سایرموادغذایی موردنیاز خود راتامینمی کند. و علی رغم تصور برخی افراد بومی که انتظار طعم شور از این محصول داشتنداین محصول شیرین و دارای خواص دارویی نیز می باشد بدین ترتیب در کویر خشک با بهره گیری از تجربیات ذی قیمت گذشتگان می توان محصولی را تولید کرد 92درصد آن را آب تشکیل میدهد آلوده به کود و سموم شیمیایی است با بهره گیری از تکنیک ها چه بسا دانش پیشینیان بتواند مشکل گشایی در جهت افزایش بهره وری و ایجاد بستری پایدار بهبود وضعیت معیشتی اهالی این مناطق استفاده نمود.

بهره گیری ازگیاه خارشتربه منظورتولیدهندوانه دیم ازارگانیک درجهت توسعه پایداردربخش کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک کشور Keywords:

بهره گیری ازگیاه خارشتربه منظورتولیدهندوانه دیم ازارگانیک درجهت توسعه پایداردربخش کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک کشور authors

محمدرضا زرگران خوزانی

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی کشاورزی

طیب ساکی نژاد

استادیاردانشگاه آزاد اسلامی اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابن بلخی، (1921)" فارس‌نامه. به سعی و اهتمام و تصحیح ...
دولتخواهی، م. یوسفی م.اقرژاد، ج.، (1386)، " مطالعه مدماتی گونه ...
شوشتری، ق، ن.، (1365)، "مجالس المومنین، "انتشارات کتابفروشی اسلامیه، تهران ...
صدیقی قهفرخی، م، (1379)، "فرخ شهر درکذرگاه تاریخ، "انتشارات رخ، ...
کسروی، احمد.، (1334)، "مقاله‌های کسروی (بخش دوم)، "موسه مطبوعاتی شرق، ...
متخص، م. (1389)، کاشت هندوانه با بردگی خارشتر، "، فصلنامه ...
مرکز آمار ایران، «تایج سرشماری سال 1390». معاونت برنامه ریزی ...
مقدس، ا.، (1374)، "گیاهان مرتعی مورد استفاده شتر، "انتشارات معاونت ...
هاشمی، ز.، (1391)، " مطالعه ریخت شناسی و نمو گل ...
Reveal James L.(1999). "System of Classification PBIO 250 Lecture Notes ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهره گیری ازگیاه خارشتربه منظورتولیدهندوانه دیم ازارگانیک درجهت توسعه پایداردربخش کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک کشور" توسط محمدرضا زرگران خوزانی، دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی کشاورزی؛ طیب ساکی نژاد، استادیاردانشگاه آزاد اسلامی اهواز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار در مناطق خشک و نیمه خشک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دانش بومی، کشاورزی پایدار، هندوانه، خارشتر، ارگانیک هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1012 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشورایران به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی وقرارگیری درمنطقه خشک و نیمه خشک دارای گیاهان و علف های هرز به خصوصی می باشد که شاید در نگاه عام گیاهانی بی ارزش و زیان بارهم به حساب ایند ازجمله این گیاهان میتوان به گیاه خارشتراشاره کرد. استفاده از گیاه خارشتر به جهت تولید هندوانه دیم ارگانیک سالیان دراز دربرخی استانهای کشورازجمله خوزستان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی دیم و کشاورزی ارگانیک و کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهره گیری ازگیاه خارشتربه منظورتولیدهندوانه دیم ازارگانیک درجهت توسعه پایداردربخش کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک کشور با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.