سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی و کنترل سیستم های رباتیک توسط الگوریتم فازی - ژنتیک و ارائه الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,758

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISCEE16_348

Index date: 12 July 2014

بهینه سازی و کنترل سیستم های رباتیک توسط الگوریتم فازی - ژنتیک و ارائه الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی abstract

مسیر حرکت ربات مهمترین مسئله در رباتهای هوشمند می باشد.در این مقاله، برای بررسی کنترل بهینه مسیر حرکت بازوهای رباتیکی با درجه آزادی های مختلف الگوریتم های ژنتیک، شبکه عصبی و ترکیب الگوریتم ژنتیک – فازی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد استفاده از الگوریتم ژنتیک در یادگیری وزن های شبکه عصبی سبب کاهش خطای تست، بهبود و افزایش کارایی شبکه عصبی می شود. از این رو به ارائه الگوریتم پیشنهادی ترکیبی ژنتیک – شبکه عصبی پرداخته شده است. نتایج مقایسه و ارزیابی روش های شبیه سازی الگوریتم ژنتیکشبکه عصبی با الگوریتم ژنتیک – فازی بر روی رباتهایی با درجه آزادی 3 و 4 بیانگر کاهش خطای تست شبکه، زمان محاسبه و عملکرد مناسب تولید زوایای ربات در مقایسه با روش های قبل می باشد.

بهینه سازی و کنترل سیستم های رباتیک توسط الگوریتم فازی - ژنتیک و ارائه الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی Keywords:

بهینه سازی و کنترل سیستم های رباتیک توسط الگوریتم فازی - ژنتیک و ارائه الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی authors

طاهره محرمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شعبه کرمان

نجمه بیاتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شعبه کرمان

محمد دهقان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شعبه کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
v. K Banga , R. Kumar and Y. Singh, Fuzzy- ...
Zacharia PTh, Aspragathos NA, Optimal robot task scheduling based on ...
Nguyen VB, Morris AS Genetic algorithm tuned fuzzy logic controller ...
Alam MS, Tokhi MO Hybrid fuzzy logic control witth genetic ...
Intell., 21(6): 858-873(2008). ...
Gemeinder M, Gerke M GA-based Path Planning for mobile Robot ...
Ho HF, Wong YK, Rad AB Robust fuzzy tracking control ...
Mucientes M, Moreno DL, Bugarin A, Barro S Design of ...
selection. Springer J. Intell. Robot Syst., 56: 469- 484(2009). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی و کنترل سیستم های رباتیک توسط الگوریتم فازی - ژنتیک و ارائه الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی" توسط طاهره محرمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شعبه کرمان؛ نجمه بیاتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شعبه کرمان؛ محمد دهقان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شعبه کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم ژنتیک، بازوی ربات، زاویه حرکت مفصل، شبکه عصبی، منطق فازی هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1758 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مسیر حرکت ربات مهمترین مسئله در رباتهای هوشمند می باشد.در این مقاله، برای بررسی کنترل بهینه مسیر حرکت بازوهای رباتیکی با درجه آزادی های مختلف الگوریتم های ژنتیک، شبکه عصبی و ترکیب الگوریتم ژنتیک – فازی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد استفاده از الگوریتم ژنتیک در یادگیری وزن های شبکه عصبی سبب کاهش خطای تست، بهبود ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی و الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی و کنترل سیستم های رباتیک توسط الگوریتم فازی - ژنتیک و ارائه الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.