سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,750

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FNCSF01_328

Index date: 12 July 2014

کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا abstract

هدف: آلوئه ورا یکی از مهمترین گیاه دارویی مورد مصرف در ایران و جهان می باشد. ژل آلوئه ورا طعمی نامطلوب دارد و مصرف خام آن چندان خوشایند نیست اما مصرف آن با انجام چندین فرایند، برای تولید آب میوه می تواند این طعم نامطلوب را برطرف کند. با قرار گرفتن ژل در برابر هوا و نور پایداری آن به شدت کاهش می یابدف بنابراین فرآیندهای متعددی باد صورت پذیرد تا عمر موثر ژل را تداوم بخشد، یکی از آنها پایدارسازی توسط افزودن نگهدارنده های طبیعی از جمله اسانس است تا محصولی پایدار از لحاظ بیولوژیکی و شیمیایی تولید کند. روش پژوهش: ژل آلوئه ورا استخراج شده با مقادیر متفاوت اسانس دارچین، اسانس میخک، اسانس هل، شکر، اسید آسکوربیک و اسید سیتریک طی فرمولاسیون های متفاوتی قرار گرفت و بهترین فرمول توسط ارزیابی حسی به روش هدونیک پنج نقطه ای طعم، بافت، آروما، رنگ و پذیرش کلی انتخاب شد. آزمون میکروبی شامل باکتری های اسید لاکتیک، مقاوم به اسید، کپک و مخمر مطابق با استاندارد ملی آبمیوه انجام شد. نتایج و بحث: نتیجه آزمون برای نمونه پایدار شده با اسانس در تمامی تناوب های زمانی و شرایط نگهداری نشان داد که حضور اسانس دارچین و میخک در این نوشیدنی جلوی رشد میکروارگانیسم ها گرفته شده است. نتیجه گیری کلی: همانطور که نتایج نشان داد این اسانس ها توانسته اند به عنوان نگهدارنده طبیعی در نوشیدنی آلوئه ورا عمل نمایند.

کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا Keywords:

کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا authors

سپیده مسیب زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران

سید علی مرتضوی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران

فرحناز خلیفی سیگارودی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی ، پژوهشکده گیاهان دارویی، کرج

محمدرضا لبافی حسین آبادی

عضو گروه پژوهشی کشت و توسعه مرکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی ، پژوهشکده گیاهان دارویی، کرج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bassetti, A. & Sala, S. 2005. THE GREAT ALOE BOOK. ...
Eshun, K. & He, Q. 2004. Aloe vera: A valuable ...
Fazel, M., Omidbeygi, M.. Barzegar, M. & Naghdibadi, H. 2007. ...
INSOA, Institute of Standards and Industrit Research of Iran. 2012. ...
INSOAE, Institute of Standards and Industril Research of Iran. 2006. ...
_ INSOD, Institute of Standards and Industrial Research of Iran. ...
INSOF, Institute of Standards and Industrial Research of Iran. 2008. ...
Jaimand, K. & Rezaee, M. B. 2006. Essential oils, distillations ...
Maughan Rex, G. & Tempe. 1984. uS patent 4446131. ...
Moghaddasi, M. Sh. & Verma K. S. 2011. Aloe vera ...
Ouattara, B., Simard, R. E., Holley, R. A., Piette, G. ...
Singh Shiv, K. A. & Shalini, R. 2012. Effect of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا" توسط سپیده مسیب زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران؛ سید علی مرتضوی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران؛ فرحناز خلیفی سیگارودی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی ، پژوهشکده گیاهان دارویی، کرج؛ محمدرضا لبافی حسین آبادی، عضو گروه پژوهشی کشت و توسعه مرکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی ، پژوهشکده گیاهان دارویی، کرج نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی میان وعده های غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نوشیدنی، ژل آلوئه ورا، اسانس، دارچین، میخک هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3750 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف: آلوئه ورا یکی از مهمترین گیاه دارویی مورد مصرف در ایران و جهان می باشد. ژل آلوئه ورا طعمی نامطلوب دارد و مصرف خام آن چندان خوشایند نیست اما مصرف آن با انجام چندین فرایند، برای تولید آب میوه می تواند این طعم نامطلوب را برطرف کند. با قرار گرفتن ژل در برابر هوا و نور پایداری آن به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.