با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
اطلاع از وضعیت آلاینده ها در جلوگیری از آلودگی محیط زیست با ارائه راهکارها و همچنین چگونگی تصفیه پساب ها برای بهره برداری مجدد از آن ها موثر است. محصولاتی که از معادن و کارخانجات خارج می شوند تنها محصولات آنها نبوده و پساب ها نیز یکی از فراورده های آنها بشمار می ایند، آبهای خروجی معادن بسته به نوع معدن و کانی های استخراجی، حاوی مقادیر قابل توجهی از یونهای فلزی می باشند. در مناطق معدنی مانند کرمان مشکلاتی از قبیل پساب های اسیدی معادن و آلودگی آب ها توسط فلزات سنگین به عنوان مشکلات عمده آلودگی آب ها شناخته شده است. بطور کلی فاضلاب های تولیدی در کارخانه هایی که به منظور تبدیل مواد اولیه استخراج شده از معادن استفاده میشوند شامل فاضلاب های بهداشتی و فاضلاب های صنعتی می باشند ( کارخانه ذوب مس خاتون آباد). این نوع فاضلاب ها که از قسمت های مختلف واحدهای صنعتی نشأت می گیرند بسیار خطرناک بوده وبرای تمامی موجودات زنده تهدید کننده می باشند. در این مقاله در ابتدا اطلاعاتی در مورد فلز مس داده میشود و علاوه بر آن هشدارهای لازم بمنظور توجه به این عنصر در غلظت های بیش از حد مجاز ارائه می شود سپس روش های تولید مس در کارخانه مس خاتون آباد و روش های تصفیه پساب های تولیدی در این کارخانه و توجه به روش تصفیه از طریق جذب جامد مطرح می گردد.
Keywords:
مس، فرآورده هاي معدني، پساب اسيدي، كاني هاي معدني، فلزات سنگين
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/279325/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:همتی، عباس و همتی، عبدالصالح و کاظمی، ابوالقاسم و فرهادیان، مهرداد،1393،تصفیه پساب فرآورده های معدنی و مطالعه موردی تصفیه پساب کارخانه ذوبمس کرمان (خاتون آباد)،اولین همایش ملی محیط زیست،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/279325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، همتی، عباس؛ عبدالصالح همتی و ابوالقاسم کاظمی و مهرداد فرهادیان)
برای بار دوم به بعد: (1393، همتی؛ همتی و کاظمی و فرهادیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خطر زمینلرزه در منطقه ساختگاه سد باطله معدن مس سونگون
- بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور
- تصفیه پساب های معدنی از فلزات سنگین با بهره گیری از بیو جاذب های نانومغناطیسی
- بررسی تأثیر زیست محیطی گرد و غبار های ناشی از کارخانجات و معادن (مطالعه موردی: کارخانههای سنگبری و سنگ شکن شهرستان نی ریز)
- توسعه و پیشبرد سیاست های استفاده مجدد و استحصال آب صنعتی از پساب تصفیه خانه های فاضلاب شهرک ها و نواحی صنعتی در راستای اهداف توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.