بررسی امکان کاربرد برخی از علف کش ها در ارقام مختلف جو زراعی (Hordeum vulgar)

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 655

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRANWEED05_128

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

به منظور بررسی امکان کاربرد برخی از علف کش ها در برخی ارقام جو زراعی آزمایشی در سال 1390 در بخش تحقیقات علف های هرز موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور در شرایط گلخانه انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با 4 تکرار انجام شد. عامل اول رقم جو در 7 سطح (صحرا، ریحانه، سبلان، جنوب، باکوئی، کارون و کارون کویر) و عامل دوم کاربرد علفکش در 10 سطح (سولفوسولفورون 19/95 گرم ماده موثره درهکتار، فنوکساپروپ- پی- اتیل+مفن پیر 750 گرم ماده موثره در هکتار، پینوکسادن 45 گرم، دیکلوفوپ-متیل 900 گرم، مت سولفورون-متیل+سولفوسولفورون 37/5+7/5 گرم ماده موثره در هکتار، مزوسولفورون-متیل+یدوسولفورون 24 گرم ماده موثره در هکتار، ایزوپروتورون+دی فلوفنیکان 137 گرم ماده موثره در هکتار، ترالکوکسیدیم 300 گرم ماده موثره در هکتار و کلودینافوپ-پروپارژیل 64 گرم ماده موثره در هکتار و شاهد بدون مصرف علفکش) بود. نتایج مقایسه میانگین تغییرات تراکم نشان داد که کاربرد علف کش های مختلف در ارقام ریحانه، سبلان، جنوب، باکوئی، کارون و کارون کویر تاثیر چندانی نداشت. از نظر وزن خشک تمام ارقام جو به کاربرد علف کش های پینوکسادن و دیکلوفوپ-متیل تحمل بالایی نشان دادند در حالی که به جز رقم باکویی دیگر ارقام به کاربرد علفکش متسولفورون متیل+سولفوسولفورون حساسیت بالایی نشان دادند. -

Authors

سمیه فروزش

دانشجوی دکتری علوم علف های هرز، دانشگاه تهران

اسکندر زند

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی تهران

محمد علی باغستانی

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی تهران

حمید رضا ساسان فر

دانشجوی دکتری علوم علف های هرز، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ند، ،، م. ع. باغستانی، ن. نظام‌آبادی و پ. شیمی. ...
  • شهریورماه 1392- پردیس کشاورزی دانشگاه تهران ...
  • Feil, B. 1992; Breeding progress in small grain cereals: A ...
  • Grando, S., Mcpherson, H.G. (Eds.), 2005. Food Barley: Importance, Uses ...
  • نمایش کامل مراجع