سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کارکرد دوربرگردانها در مقایسه با تقاطعها در بهبود ترافیک بزرگراههای شهری، از طریق شبیه سازی با نرم افزار Aimsun

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 911

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESC15_526

Index date: 2 January 2015

ارزیابی کارکرد دوربرگردانها در مقایسه با تقاطعها در بهبود ترافیک بزرگراههای شهری، از طریق شبیه سازی با نرم افزار Aimsun abstract

استفاده از دوربرگردانها به عنوان یکی از روشهای مدیریت دسترسی، به منظور تسهیل روانی حرکت و بهبود ترافیک شهری، از اواخر سال 1382 در شهر تهران آغاز و طی سالهای اخیر در سایر شهرهای بزرگ نیز گسترش یافت. طی این طرح، تقاطعهای چراغدار به دوربرگردان تبدیل شدند. دوربرگردانهایی که به این منظور در سطح شهرهای کشور اجرا شده اند به طور عمده در معابر بزرگراهی درون شهری قرار دارند. دوربرگردانها تسهیلات ترافیکی هستند که به طور عمده، حرکتهایی که دارای اهمیت کمتری در تقاطع ها و معابر هستند به سمت آنها هدایت می شوند تا عملکرد اصلی بزرگراه که جاجایی است ارتقاء یابد. در رابطه با تبدیل تقاطع چرغدار به دوربرگردان که طی ده سال اخیر در ایران انجام شده، ارزیابی پارامترهای متعددی مجهول مانده است تا جایی که متاسفانه شاهد آن هستیم که بعضی از دوربرگردان های جانشین تقاطع، عملکرد مناسبی نداشته و نه تنها باعث کاهش زمان سفر نمی گردد بلکه در مواردی باعث افزایش آن و حتی بالا رفتن میزان مصرف سوخت و احتمال بروز تصادفات می گردد. هدف از این مقاله مقایسه کارآییدوربرگردانها در مقایسه با تقاطعهای چراغدار دربهبود ترافیک بزرگراههای شهری، ضمن مطالعه موردی یکی از عریضترین معابر شهری در سطح کشور(بزگراه آیت الله بهبهانی شهر اهواز) از طریق شبیه سازی با نرم افزارAimsun است.

ارزیابی کارکرد دوربرگردانها در مقایسه با تقاطعها در بهبود ترافیک بزرگراههای شهری، از طریق شبیه سازی با نرم افزار Aimsun Keywords:

ارزیابی کارکرد دوربرگردانها در مقایسه با تقاطعها در بهبود ترافیک بزرگراههای شهری، از طریق شبیه سازی با نرم افزار Aimsun authors

سیدجعفر حجازی

استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز

اردشیر میربخش

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذوقی، حسن، بقال نژاد، عبدالصادق(1390)، تاثیر عملکرد تکنیک‌های مدیریت دسترسی ...
بردبار، امیرحسین و بهنام امینی(1389)، طراحی بهینه دوربرگردان‌ها در بزرگراه‌های ...
آ[هآشای، جلیل، نادران، علی(1386)، تاثیر دوربرگردان بر ایمنی تردد، کنفرانس ...
NCHRP Report 524 (20 _ Safety of U-turns at un ...
Pan Liu, Jian John Lu(201 0).Should Direct Left-turns from Driveways ...
Hassan Y, Salman(20 09), Evaluation and Improvement of Traffic Flow ...
Access Management Manual (20 03), Transportation Research Board, National Research ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی کارکرد دوربرگردانها در مقایسه با تقاطعها در بهبود ترافیک بزرگراههای شهری، از طریق شبیه سازی با نرم افزار Aimsun" توسط سیدجعفر حجازی، استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز؛ اردشیر میربخش، دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت دسترسی، بهبود ترافیک شهری، دوربرگردان، تقاطعهای چراغدارAimsun، هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 911 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از دوربرگردانها به عنوان یکی از روشهای مدیریت دسترسی، به منظور تسهیل روانی حرکت و بهبود ترافیک شهری، از اواخر سال 1382 در شهر تهران آغاز و طی سالهای اخیر در سایر شهرهای بزرگ نیز گسترش یافت. طی این طرح، تقاطعهای چراغدار به دوربرگردان تبدیل شدند. دوربرگردانهایی که به این منظور در سطح شهرهای کشور اجرا شده اند به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کارکرد دوربرگردانها در مقایسه با تقاطعها در بهبود ترافیک بزرگراههای شهری، از طریق شبیه سازی با نرم افزار Aimsun با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.