تاثیر کود زیستی بر برخی خصوصیات رویشی گیاه زینتی همیشه بهار

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 642

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ISOP01_023

تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393

Abstract:

هدف از این پژوهش، بررسی نسبتهای مختلف کود زیستی ازته بارور- 1 و مقایسه، با نسبت های مختلف کود کامل NPK به صورت جداگانه یا در ترکیب با یکدیگر بر روی برخی خصوصیات گل از جمله وزن تر و خشک ، تعداد گل ، تعداد برگ و ارتفاع در گیاه زینتی همیشه بهار بود. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کاملا تصادفی در 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان صورت پذیرفت. تیمارها شامل 3 سطح کود زیستی ازته (a1= شاهد، a2= بذرمال و a3= سرک) و 3 سطح کود کامل NPK ا (b1= سطح صفر، b2= سطح 150 و b3= سطح 300 کیلوگرم در هکتار ) به گیاهان اعمال شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SAS انجام شد و مقایسه نمودارها با نرمافزار Excel صور ت گرفت . نتایج نشان دادند که کود زیستی ازته به تنهایی در سطح احتمال 1٪ روی صفت وزن خشک گل تأ ثیر گذار بود. برهمکنش کود زیستی ازته و کود کامل، در مورد وزن تر و همچنین در مورد وزن خشک گل در سطح احتمال 5٪ تأثیرگذار بود و کود کامل به تنهایی روی هیچ کدام از این صفاتنتوانست اثر معناداری را از خود نشان دهد. در کل به نظر میرسد که کود زیستی بذرمال به همراه سطح 150 کیلوگرم کود کامل میتواند با بالا بردن عملکرد منجر به کاهش نیاز به کود شیمیایی گردد. در نتیجه میتوان استفاده از آن را در جهت حفظ سلامت محیط زیست توصیه نمود..

Authors

دانا زاده دباغ

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی،دانشکده کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

محمد حسین دانشور

استاد، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :