سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر حلال مورد استفاده در تهیه محلول رنگدانه بر عملکرد سلول خورشیدی حساس شده به رنگ طبیعی NDSSC

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 980

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACWEC01_034

Index date: 29 November 2015

اثر حلال مورد استفاده در تهیه محلول رنگدانه بر عملکرد سلول خورشیدی حساس شده به رنگ طبیعی NDSSC abstract

از مهمترین ویژگیهای یک رنگدانه مناسب برای ساخت سلولهای خورشیدی رنگدانهای میتواند گسترگی مناسب جذبی وجذب بهینه فوتونی آن باشد. در این گزارش میزان جذب چند عصاره طبیعی دربازه طول موجی 044 تا 044 ناانومتر انادازه گیاری شاد و رنگدانهحاصل از برگ چای قرمز به عنوان جایگزین رنگدانه صنعتی مورد استفاده در ساخت سلول خورشیدی حساس شده به رنگ استفادهشد. به منظور بهینه سازی محلول رنگداناه، محلول های رنگدانهمختلفی با حلالهای مختلف ساخته شده است. توان تولید شده در سلول خورشیدی ساخته شده با محلول رنگداناه حاصل از مخلوط کردن برگ چای قرمز و اتانول حدود 59.2 میلی وات بیشتر ازسلول خورشیدی ساخته شده با محلول رنگدانا حاصل از مخاوط کردن برگ چای قرمز و آب مقطر است. پاس بارای تهیه محلول رنگدانه مورد نیاز در فرآیند ساخت سلول خورشیدی حساس شده به رن باید از حلال اتانول استفاده کرد.

اثر حلال مورد استفاده در تهیه محلول رنگدانه بر عملکرد سلول خورشیدی حساس شده به رنگ طبیعی NDSSC Keywords:

سلول خورشیدی حساس شده به رنگ , محلول رنگدانه , اتانول , توان تولید شده

اثر حلال مورد استفاده در تهیه محلول رنگدانه بر عملکرد سلول خورشیدی حساس شده به رنگ طبیعی NDSSC authors

صدیقه خیاط زاده ماهانی

دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک

حسن فاطمی

دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک

مریم جعفری نارنجباغی

دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک

ادریس مرادی کفترودی

دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
H. Allon, 20 _ _ , "Semiconductr Nanowires for Energy ...
D. Kuang, et al, 2007.S H igh-Efficiency and Stable Mesoscopic ...
M. Gratzel, 2005.Solar Energy Conversion by Dye-Sensitized Photovoltaic Cells". Inorg. ...
O. Brian, et al, 1991.:A Low-Cost H igh-Efficiency Solar Cell ...
A. Mishra, _ Metal-Free Organic Dyes for Dye-Sensitized Solar Cells: ...
S. khayatzadeh Mahani, H. Fatemi, M.Jafari Naranjbaghi, _ Making Dye ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر حلال مورد استفاده در تهیه محلول رنگدانه بر عملکرد سلول خورشیدی حساس شده به رنگ طبیعی NDSSC" توسط صدیقه خیاط زاده ماهانی، دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک؛ حسن فاطمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک؛ مریم جعفری نارنجباغی، دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک؛ ادریس مرادی کفترودی، دانشگاه شهید باهنر کرمان / آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلول خورشیدی حساس شده به رنگ ، محلول رنگدانه ، اتانول ، توان تولید شده هستند. این مقاله در تاریخ 8 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 980 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از مهمترین ویژگیهای یک رنگدانه مناسب برای ساخت سلولهای خورشیدی رنگدانهای میتواند گسترگی مناسب جذبی وجذب بهینه فوتونی آن باشد. در این گزارش میزان جذب چند عصاره طبیعی دربازه طول موجی 044 تا 044 ناانومتر انادازه گیاری شاد و رنگدانهحاصل از برگ چای قرمز به عنوان جایگزین رنگدانه صنعتی مورد استفاده در ساخت سلول خورشیدی حساس شده به رنگ استفادهشد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر حلال مورد استفاده در تهیه محلول رنگدانه بر عملکرد سلول خورشیدی حساس شده به رنگ طبیعی NDSSC با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.