سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رتبه بندی گزینه های حفاری تونل های حمل و نقلی با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره ELECTRE

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 956

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMI01_092

Index date: 10 January 2016

رتبه بندی گزینه های حفاری تونل های حمل و نقلی با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره ELECTRE abstract

انتخاب روش درست حفاری تونل تصمیمی پیچیده بوده که نیاز به در نظر گرفتن بسیاری از فاکتورهای فنی، اقتصادی و محیطی دارد. برای یک تونل، یک روش مشخص حفاری وجود ندارد، و معمولا دو یا چند روش عملی میباشد. هر روش شامل تعدادی مشکلات طبیعی است. در نتیجه روش بهینه، روشی است که کمترین مشکلات را داشته باشد. اگرچه تجربیات و قضاوت های مهندسی هنوز هم اصلیترین عامل در انتخاب روش های حفاری هستند، ولی برای تحلیل جزئی تر داده های موجود در انتخاب روش حفاری مناسب، تفاوتهای نامشهود موجود در خصوصیات هر منطقه و سرمایه گذاری زیاد در پروژه های عمرانی بزرگ نیاز به داشتن تحقیقات علمی و سیستماتیک دارد. هدف از انجام این تحقیق انتخاب مناسبترین روش حفاری تونل با استفاده از یک روش علمی و سیستماتیک است. برای تحقق این هدف از روش ELECTRE که یکی از روش های تصمیم گیری چند معیاره است، استفاده شده است. دلیل این انتخاب به کارگیری روشی جدید و متفاوت با کارهای مشابه قبلی می باشد. در این مقاله وزن معیارها با استفاده از نظر متخصصین و توسط پرسشنامه به دست آمده و اولویت بندی گزینه های حفاری برای یک مطالعه موردی صورت پذیرفته است. در نهایت TBM به عنوان مناسب ترین گزینه حفاری برای بخشی از پروژه خط 6 متروی تهران انتخاب شد.

رتبه بندی گزینه های حفاری تونل های حمل و نقلی با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره ELECTRE Keywords:

تصمیم گیری چند معیاره MADM ELECTRE , TBM , رودهدر , خط 6 مترو

رتبه بندی گزینه های حفاری تونل های حمل و نقلی با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره ELECTRE authors

فاطمه جزو وزیری

دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی و مدیریت ساخت، گروه مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و تحقیقات

مهدی روانشادنیا

استادیار، دکتری مدیریت ساخت، گروه مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و تحقیقات

شاهین شعبانی

استادیار، دکتری راه و ترابری، گروه مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذر، ع. رجب زاده، ع، (1387)، تصمیم‌گیری کاربردی (رویکرد، (MADM ...
اصغر پور، م.، (1390)، تصمیم‌گیری‌های چند معیاره، (چاپ دهم)، انتشارات ...
حسن فر، ج.ء رستمی، ج. (1389)، عملکرد ماشین های تونل ...
مدنی، ح. (1383)، "تونلسازی جلد اول"، انتشارات دانشگاه صنعتی امیر ...
Acaroglu, O, H. Ergin and S. Eskikaya.(2002). "Analytical hierarchy process ...
Jethwa JL. (2001). "National Tunnelling Policy". National Workshop _ Application ...
Olofsson, S, O. (1511). "Applications Explosive Technology for Construction and ...
Rick P. LOVAT, P.Eng. (2007). "TBM Design Consideration, Selection of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رتبه بندی گزینه های حفاری تونل های حمل و نقلی با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره ELECTRE" توسط فاطمه جزو وزیری، دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته مهندسی و مدیریت ساخت، گروه مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و تحقیقات؛ مهدی روانشادنیا، استادیار، دکتری مدیریت ساخت، گروه مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و تحقیقات؛ شاهین شعبانی، استادیار، دکتری راه و ترابری، گروه مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصمیم گیری چند معیاره MADM ELECTRE ، TBM ، رودهدر، خط 6 مترو هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 956 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انتخاب روش درست حفاری تونل تصمیمی پیچیده بوده که نیاز به در نظر گرفتن بسیاری از فاکتورهای فنی، اقتصادی و محیطی دارد. برای یک تونل، یک روش مشخص حفاری وجود ندارد، و معمولا دو یا چند روش عملی میباشد. هر روش شامل تعدادی مشکلات طبیعی است. در نتیجه روش بهینه، روشی است که کمترین مشکلات را داشته باشد. اگرچه تجربیات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رتبه بندی گزینه های حفاری تونل های حمل و نقلی با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره ELECTRE با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.