سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پارامترهای ارزیابی مانور مدیریت بحران ( نمونه موردی مانور دور میزی مدیریت بحران شهر کازرون)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,645

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INDM07_159

Index date: 16 February 2016

بررسی پارامترهای ارزیابی مانور مدیریت بحران ( نمونه موردی مانور دور میزی مدیریت بحران شهر کازرون) abstract

بعد از بوجود آمدن تمدن و اجتماعات بشری همواره سوانح طبیعی یا غیر طبیعی ساکنان یک منطقه را در معرض تهدید قرار داده و خسارت های مالی و جانی به آنها وارد آورده است.با پیشرفت تکنولوژی اینتهدیدات نیز افزایش یافته است. تمرین ها و برنامه های آمادگی می تواند برای کاهش اثرات سوانح در زمان بلایا بسیار مفید باشند. در این میان مانور ها به عنوان تست برنامه های آمادگی مطرح می شود که می بایست بعد از آموزش و تمرین برنامه ها ، برنامه ها را مورد ارزیابی قرار داد. اما بعضا مشاهده می شود که به علت مطرح نبودن شاخص های یکسان ، این مهم به فراموشی سپرده شده و یا بعضا ارزیابی مانورهابه صورت کیفی و در حد چند پارامتر کلی ارائه می شود. در بعضی موارد نیز مشاهده می شود که ارزیابی مانور به صورت کمی ارائه شده ولی شاخص های به کار گرفته شده عمومیت و قابلیت کاربردی برای سایرسازمان ها و ارگان ها ندارد و نمی توان در برنامه های آتی از آن استفاده نمود. همچنین به کارگیری رایانه و محاسبه دقیق برای ارزیابی نیز از جمله موارد دیگری است که کاهش خطاهای انسانی را در پی داشته و در این روش به آن اشاره شده است. در این مطالعه با توجه به مسائل فوق به بررسی و ارزیابی مانور پرداخته شده است و شاخص های کیفی و کمی را با تبدیل فرمت یکسان به شاخص کمی و در نرم افزار اکسل تشریح نموده است. همچنین این روش در مانور دور میزی 94/10/06 که در شهرستان کازرون انجام شد ، به کار گرفته شد و ارزیابی هر واحد و سازمان و ارزیابی کلی مانور را ارائه نمود. به طور کلی هدف از این اقدام ، تعیین شاخص ثابتی برای ارزیابی و دستیابی به وضعیت رشد و یا نزول اقدامات انجام گرفته در مانورها از طریق بررسی نسبی اعداد به دست آمد از مانور می باشد تا بتوان قیاس درستی را در فعالیت های مختلف انجام داد.

بررسی پارامترهای ارزیابی مانور مدیریت بحران ( نمونه موردی مانور دور میزی مدیریت بحران شهر کازرون) Keywords:

بررسی پارامترهای ارزیابی مانور مدیریت بحران ( نمونه موردی مانور دور میزی مدیریت بحران شهر کازرون) authors

مصطفی صانعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت در سوانح طبیعی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بیرودیان، نادر، (1385)، مدیریت بحران، اصول ایمنی در حوادث غیرمنتظره"، ...
محمودزاده، امیر، (1390)، "عمران، مقاوم سازی و بهسازی"، شماره19، موسسه ...
1اجهانگیری، کتایون _ زیر نظر فلاحی، علیرضا، (1388)، " اصول ...
http : //www _ civilica. _ om/Paper-IC CAU0 1-ICCAU01 2016.html ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پارامترهای ارزیابی مانور مدیریت بحران ( نمونه موردی مانور دور میزی مدیریت بحران شهر کازرون)" توسط مصطفی صانعی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت در سوانح طبیعی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مانور – بحران – ارزیابی – کازرون هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3645 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بعد از بوجود آمدن تمدن و اجتماعات بشری همواره سوانح طبیعی یا غیر طبیعی ساکنان یک منطقه را در معرض تهدید قرار داده و خسارت های مالی و جانی به آنها وارد آورده است.با پیشرفت تکنولوژی اینتهدیدات نیز افزایش یافته است. تمرین ها و برنامه های آمادگی می تواند برای کاهش اثرات سوانح در زمان بلایا بسیار مفید باشند. در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پارامترهای ارزیابی مانور مدیریت بحران ( نمونه موردی مانور دور میزی مدیریت بحران شهر کازرون) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.