سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,241

This Paper With 7 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FIFIC01_090

Index date: 30 July 2016

بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC) abstract

خامه قنادی یکی از انواع خامه می باشد که دارای 40-35 درصد چربی است قابلیت زده شدن خوبی دارد. با تو جه به این که این نوع خامه در مصارف مختلف غذایی به ویژه شیرینی و کیک استفاده بسیار زیادی دارد به دلیل مشکلاتی مانند حمل و نقل، آلودگی، تند شدن و اکسید شدن به دلیل چربی زیاد و عدم ایجاد شرایط مناسب نگهداری سعی بر آن شده است که این محصول به صورت پودر تولید گردد. پودر خامه باید خصوصیات فیزیکو شیمیایی خوبی نظیر روان شدگی مناسب، رطوبت پذیری و تر شدگی مناسب و مقاومت به کلوخه شدن و رنسیدیتی داشته باشد. قابلیت روان شدن تحت تاثیر عواملی چون اندازه ذرات، تراکم، شکل و ترکیبات و نیز دانسیته می باشد. رفتار خامه قنادی رفتار سودو پلاستیک است ذرات پودر خامه قنادی صاف بوده و فاقد خلل و فرج است و همچنین سطوح بیرونی شکستگی و ترک ندارد. البته فرورفتگی ها و چین چروک های مختصر و جزئی و چند حفره کوچک روی آن ها وجود دارد. مشکل اساسی در خشک کردن پاششی خامه با در روش افشان یا پاششی بالا بودن نسبت چربی به مواد جامد بدون چرب است که به شدت فرآیند خشک کردن را تحت تاثیر منفی قرار می دهد. برای رفع این مشکل راهکار موثر افزودن یک ماده با درصد پروتئین بالا ( مثل کازئینات سدیم ) به خامه قبل از خشک کردن می باشد. همچنین باید از پودر لاکتوز نیز به منظور پوشش دادن گلبول چربی می توان استفاده کرد. فرمولاسیون استفاده از پودر خامه به این صورت پیشنهاد شده است ( 1:1:3 ) که پودر خامه و پودر قند با سه برابر این میزان شیر سرد مخلوط گردد.

بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC) Keywords:

بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC) authors

محمدحسین آهوئی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران

علی اکبریان

دکتری تخصصی صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی، رییس اداره تحقیقات صنایع شیر ایران (پگاه)

رضوان پوراحمد

دانشیار گروه صنایع غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- اسفندیاری، ز . 1384. بررسی تاثیر کاهش میزان چربی ...
- بی نام . 1392. مو سسه استاندارد و تحقیقات ...
- مرتضوی، ع _ قدس روحانی _ م . و ...
- Augustin , M _ A . Puvanenthiran , A ...
- Kieseker , F _ G . Zadow , J ...
- Murray , B . S . Cox , A ...
- Pyenson , H and Tracy , H. 1984. for ...
- Tamime , A . Y . 2009. ...
- Zhao , Q . Kuang , W . Long ...
- Zhao , Q . Kuang , W . Long ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC)" توسط محمدحسین آهوئی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران؛ علی اکبریان، دکتری تخصصی صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی، رییس اداره تحقیقات صنایع شیر ایران (پگاه)؛ رضوان پوراحمد، دانشیار گروه صنایع غذایی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خامه، خامه قنادی، پودر خامه قنادی، چربی ، پودر لاکتوز هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1241 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خامه قنادی یکی از انواع خامه می باشد که دارای 40-35 درصد چربی است قابلیت زده شدن خوبی دارد. با تو جه به این که این نوع خامه در مصارف مختلف غذایی به ویژه شیرینی و کیک استفاده بسیار زیادی دارد به دلیل مشکلاتی مانند حمل و نقل، آلودگی، تند شدن و اکسید شدن به دلیل چربی زیاد و عدم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.