سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه غزالی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,167

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESCONF01_318

Index date: 6 September 2016

مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه غزالی abstract

مطالعه درباره انسان و تواناییهای آشکار و پنهان او، از علایق دیرینه اغلب اندیشهوران بشر است. فیلسوفان وعارفان، از دیرباز و روان شناسان و مردمشناسان در قرن اخیر، به بررسی این موضوع همت گماشتهاند می توان گفت از ادوار دور تا کنون دانشمندان مسلمان در مهمترین مسائل تعلیم و تربیت ازجمله اهداف ،روشها ،اصول و مبانی تعلیم و تربیت دیدگاهای خود را در لابه لای آثار خود بیان داشته اندو در این میان دو نگرش کلی در نوشته ها و آثیار دانشمندان اسلامی وجوددارد که برخی از دانشمندان اس می کوشیده اند با بهره گیری و تاثیر پذیری از فلسفه یونان، مسائل تعلیم و تربیت را از منظر فلسفی ارائه دهند و گروه دیکر عالمانی هستند که منابع معرفتی خود را در این حوزه بیشتر از قرآن و سنت گرفته اند و نگرشی دینی به مسیائل تعلییم و تربیت دارند. از گروه اولبرمسته ترین نمونه ها ابن سینا ، ابوعلی مسکویه و خوامه نصیرالدین طوسی شایان ذکراند و از گروه دوم غزالی، ابن جماعه ، شهید ثانی، ابن سحنون و قاسبی را می توان نام برد. این مقاله که به شیوه توصیفی _کتابخانه ای تنظیم شده است مسائل عمده تعلیم تربیت از جمله ، منظور غزالی از آموزش و پرورش، آثار مربوط به تعلیم و تربیت ، اهداف، اصول، روش و عقاید غزالی در زمینه تعلیمو تربیت، برنامه تحصیل غزالی، مراحل تعلیم و تربیت ، مواد آموزشی و ویژگی های معلم از دیدگاه فیلسوف نامداری چون ابو حامد محمد غزالی مورد بررسی قرار می گیرد.

مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه غزالی Keywords:

مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه غزالی authors

ولی الله اسماعیلی رستم

استاد فلسفه دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری

حسن توکلی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری

محمد امینی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری

محمد هادیان

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- شیخ، سعید (1331). مطالعات تطبیقی در فلسفه اسلامی اسلام ...
- مهدیان، محمد جعفر (1315). مبانی واصول تربیت، تهران: انتشارات ...
- غزالی، ابو حامد (1334.احیاء علوم الدین. ترجمه مویدالدین خوارزمی، ...
- ساعی، میر محمود (1331)1خلاق و تربیت اسلامی، تهران : ...
_ طالبی، علی‌بررسی تطبیقی ارا امام محمد غزالی وخواجه نصیر، ...
آموزشی، صفحات، 45، 47، 44، 30، 48 استادراهنما دکترشکاری. - ...
- همای، جلال الدین(1334) غزالی نامه.تهران : انتشارات مروی. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه غزالی" توسط ولی الله اسماعیلی رستم، استاد فلسفه دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری؛ حسن توکلی، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری؛ محمد امینی، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری؛ محمد هادیان، دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله غزالی ، تعلیم و تربیت ، نفس ، مبانی معرفتی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4167 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعه درباره انسان و تواناییهای آشکار و پنهان او، از علایق دیرینه اغلب اندیشهوران بشر است. فیلسوفان وعارفان، از دیرباز و روان شناسان و مردمشناسان در قرن اخیر، به بررسی این موضوع همت گماشتهاند می توان گفت از ادوار دور تا کنون دانشمندان مسلمان در مهمترین مسائل تعلیم و تربیت ازجمله اهداف ،روشها ،اصول و مبانی تعلیم و تربیت دیدگاهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه غزالی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.