سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی قطعه پیش شکل در فرایند آهنگری با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس و تئوری شکل دهی ایده آل

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,307

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEROSPACE07_291

Index date: 22 July 2008

پیش بینی قطعه پیش شکل در فرایند آهنگری با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس و تئوری شکل دهی ایده آل abstract

نحوه سیلان ماده در حین فرآیند آهنگری تعیین کننده خواص نهایی قطعه شکل گرفته می باشد. از مهمترین عوامل کنترل کننده این سیلان، شکل و ابعاد قطعه پیش شکل (preform) است. یکی از روش های ارائه شده برای پیش بینی پیش شکل مناسب، استفاده از تئوری شکل دهی ایده آل (Ideal Forming ) می باشد. بر اساس این تئوری، زمانیکه ماده در کوتاه ترین مسیر برای رسیدن به شکل نهایی سیلان یابد به بالاترین میزان شکل پذیری ممکن خود دست خواهد یافت . با اعمال دو شرط ثابت بودن محور های اصلی کششی و همچنین ثابت بودن نسبت بین کرنش های جهات اصلی در حین تغییر شکل، سیلان ماده در مسیر مورد نظر صورت می پذیرد. دست یابی به این شروط تنها در تغییر شکل هایی با بارگذاری تناسبی (proportional loading) امکان پذیر می باشد. در این تحقیق با بکارگیری اصل کمترین انرژی پتانسیل تغییر شکلی و اعمال شروط حجم ثابت و بیشترین یکنواختی تغییر شکل در قطعه، پیش بینی پیش شکل مطلوب در فرایند آهنگری به بار گذاری های غیر تناسبی (non-proportional) توسعه یافت. سپس با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس (Inverse Finite Element method)، بدون احتساب اثر اصطکاک در فرمولاسیون، برنامه ای به زبان فرترن نوشته شد و در نهایت نتایج عددی بدست آمده با نتایج حاصله از آزمایش آهنگری باز بر روی قطعات سربی استوانه ای و مخروطی مقاسیه شد که خود حاکی از توانایی بالای این روش برای پیش بینی قطعات پیش فورج می باشد.

پیش بینی قطعه پیش شکل در فرایند آهنگری با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس و تئوری شکل دهی ایده آل Keywords:

طراحی پیش شکل , فرایند آهنگری , روش اجزائ محدود معکوس

پیش بینی قطعه پیش شکل در فرایند آهنگری با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس و تئوری شکل دهی ایده آل authors

محمد حبیبی پارسا

دانشیار دانشکده متالورژی دانشگاه تهران، پردیس دانشکده های فنی دانشک

هادی اسدپور

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش شکل دادن فلزات

منصور بزرگ

فارغ التحصیل کارشناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dies and Die Materials for Hot Forging in Forming and ...
M.H. Parsa, M. Ghadamgahi- Kashan, A. Zarei- Hanzaki, Forging preform ...
forming theory by considering boundary condition, 8th ICTP , Verona, ...
_ M.H. Parsa, M. Gh adam gahi-Kashan _ M. Hashemi, ...
_ Chung. K, Richmond. O, Ideal forming-1. Homogeneous deformation with ...
_ M.H. Parsa, P. Pournia, Optimization of initial blank shape ...
). L.E. Malvern, Introduction to the Mechanics of a Continuum ...
_ A. S. Khan, Continuum Theory of Plasticity, John Wiley ...
experiments in metallurgy, 1996. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی قطعه پیش شکل در فرایند آهنگری با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس و تئوری شکل دهی ایده آل" توسط محمد حبیبی پارسا، دانشیار دانشکده متالورژی دانشگاه تهران، پردیس دانشکده های فنی دانشک؛ هادی اسدپور، دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش شکل دادن فلزات؛ منصور بزرگ، فارغ التحصیل کارشناسی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی پیش شکل – فرایند آهنگری – روش اجزائ محدود معکوس هستند. این مقاله در تاریخ 1 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1307 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نحوه سیلان ماده در حین فرآیند آهنگری تعیین کننده خواص نهایی قطعه شکل گرفته می باشد. از مهمترین عوامل کنترل کننده این سیلان، شکل و ابعاد قطعه پیش شکل (preform) است. یکی از روش های ارائه شده برای پیش بینی پیش شکل مناسب، استفاده از تئوری شکل دهی ایده آل (Ideal Forming ) می باشد. بر اساس این تئوری، زمانیکه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی قطعه پیش شکل در فرایند آهنگری با استفاده از روش اجزاء محدود معکوس و تئوری شکل دهی ایده آل با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.