رهیافتی برای ترغیب دانش آموزان به فعالیت های جسمانی در مدارس ابتدایی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,527

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CSFALL01_022

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1396

Abstract:

مقدمه: یکی از این روش ها برای آموزش و علاقمند کردن کودکان به انجام فعالیت ها جسمانی و ورزش از طریق مدارس می باشد، که پژوهش حاضر به بررسی این رهیافت که آیا از طریق دیوارنگاره و نوشته ها می توان دانش آموزان ابتدایی را به ورزش ترغیب کرد، پرداخته است. روش شناسی: روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی بوده که به صورت تحلیل محتوا انجام شده است و داده ها به روش اسنادی و کتابخانه ای با استفاده از برگه کدگذاری جمع آوری شده است. جامعه آماری این پژوهش دیوارنگاره ها و نوشته ها 20 مدرسه ابتدایی منطقه چهار شهر تبریز بود، که برای نمونه گیری از روش سرشماری استفاده گردید. برای ارزیابی ضریب قابلیت اعتماد، برگه کدگذاری از فرمول اسکات استفاده گردید. یافته ها حاکی از آن است که کدگذاری مقوله از ضریب عینیت و پایانی زیادی برخوردار بوده است. یافته ها: نتایج بدست آمده از تحلیل دیواره نگاره ها و نوشته ها مدارس ابتدایی نشان داد از میان 219 دیوارنگاره و نوشته رصد شده، 46 57 درصد از کل مطالب، مرتبط با مولفه های ورزشی بوده است. همچنین نتایج حاکی از آن است که در دیوارهای مدارس ابتدایی مطالب مرتبط با مولفه های ورزش در اکثر مقوله ها نامطلوب رصد شده است. همچنین در رابطه با مولفه های اشنا ساختن با قهرمانان و ورزشکاران نامی و آشنا ساختن با بازی های المپیک مطالبی رصد نشده است. نتیجه گیری: به نظر می رسد فراهم آوردن امکانات و اقدامات لازم جهت تشویق دانش آموزان و آگاه کردن آنها از فواید فعالیت های ورزشی و ایجاد فرهنگ انجام فعالی های ورزشی از طریق دیوارنگاره ها و نوشته ها در محیط مدارس، می تواند در ارتقای عمل و میزان فعالیت های جسمانی کمک کند. همچنین اکثر مدارس دارای دیواره های با متراژهای طولانی می باشند که بلااستفاده مانده است. در صورتیکه می توانند با کمترین هزینه ها با ترسیم تصاویر و نوشته ها هم محیطی جذاب به وجود آورند و هم اهداف رفتاری مورد نظر را آموزش دهند.

Authors

سعید یوسفی

دانشجوی دکتری بازاریابی و رسانه های ورزشی، دانشگاه تبریز

یعقوب بدری آذرین

دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ایزدی، صمد؛ بلترک، میمنت عابدینی؛ مصوری، سیروس (1390). تحلیل محتوای ...
  • بودی، حسین؛ شبیری، سید محمد؛ ارجمند، رضا؛ بابایی سمیری، فرزارم ...
  • Department Of Health And Human Services(2008) _ COklahoma School Health ...
  • Marcus HB, Wiliams DM, Dubbert PM " et al(2006) _ ...
  • نمایش کامل مراجع