چقرمه سازی آمیزه اتیلن اکتن کوپلیمر/گرافن بر پایه پلیمر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 814

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ESPME04_261

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

Abstract:

در بیست سال اخیر نانو تکنولوژی رشد چشمگیری داشته و در حیطه های مهمی از جمله سنسورها و زیست پزشکی وارد شده اند. در حال حاضر مواد نانو محدوده عظیمی از کاربردها را به دلیل ویژگی های ساختارشان دارند. کشف گرافن و نانو کامپوزیت های پلیمری بر پایه گرافن یک مرحله مهم در زمینه علم نانو است. گرافن و مشتقات آن دارای سطح زیاد، نسبت منظر بالا و رسانای حرارتی و الکتریکی بالا هستند و به همین دلیل به عنوان بهترین پرکننده های سنتی موجود برگزیده شده اند. پلی لاکتیک اسید(PLA) به عنوان یک پلیمر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر دارای مقاومت ضربه پایین و رفتار ترد و شکننده است. برای رفع این مشکل معمولا پلی لاکتیک اسید با استفاده از فاز دوم پلیمری، چقرمه می شود. در ابتدا پلی لاکنیک اسید با آلیاژسازی با کوپلیمرهای آلفا اولفین چقرمه شده و سپس نانوکامپوزیت آن با گرافن تهیه می شود. در این مطالعه از پلی لاکتیک اسید چقرمه شده توسط اتیلن اکتن کوپلیمر به عنوان پلیمر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر انتخاب می شود.همچنین از گرافن به عنوان نانو ذره استفاده می شود، در این مطالعه نانو کامپوزیت ها بر پایه پلی لاکتیک اسید چقرمه شده /گرافن طی فرایند اختلاط مذاب توسط مخلوط کن داخلی تهیه شدند.در این مطالعه پخش نانو ذرات و تشکیل ساختار سه بعدی را با استفاده از آزمون های ریومتری دینامیکی (RMS)، آزمون پراش اشعه ایکس(XRD)، آزمون دینامیکی –مکانیکی- حرارتی (DMTA) نشان داده شده است.

Keywords:

نانو کامپوزیت (Nano composite) , گرافن (graphene) ریولوژیکی (Rheological) , پلی لاکتیک اسید (PLA) , اتیلن اکتن کوپلیمر(EOC)

Authors

انیس سندان

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

حسین نازکدست

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

غلامرضا پیرچراغی

دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی مواد

احسان جلالی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Oyama, Hideko T. "Super-tough poly (lactic acid) materials: Reactive blending ...
  • Yang, Jinian, Shibin Nie, and Jinbo Zhu "A comparative study ...
  • Zhao, Yan, et al. "Rheology, mechanical properties and crystallization behavior ...
  • Amir Kabir University Of Technology, Polymer Engineering and Color Technology ...
  • نمایش کامل مراجع