سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره

Publish place: Geomatics 1388
Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,483

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO88_016

Index date: 28 March 2009

ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره abstract

در میان زیرساختارهای مختلف تشکیل دهنده یک کشور، سیستم حمل ونقل جاده ای بعنوان زیرساختاری که نقش بسزایی در شکل گیری سایر فعالیتهای آن کشور دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از اینرو مدیریت و برنامه ریزی مؤثر در این زمینه بسیار حائز اهمیت می باشد. سیستم حمل و نقل با مشکلات و حوادثی هم مواجه است. از میان حوادث مختلف مرتبط با شبکه ی حمل و نقل، تصادفات رانندگی به دلیل خصوصیات خاص خود منجمله فراوانی بالا، شدت زیاد و شانس درگیر شدن مستقیم تمامی افراد جامعه در آن از اهمیت بالایی برخوردار است که این نقش در کشورهای در حال توسعه نظیر کشور ما از نمود بیشتری برخوردار است. سیستم اطلاعات مکانی به عنوان علم و فنآوری مهمی جهت پرداختن به امر دخالت دادن فاکتورهای مکانی در تصمیم گیری، می تواند جایگاهی قابل ملاحظه ای در مدیریت تصادفات و تعیین نقاط حادثه خیز جادهای داشته باشد. در این تحقیق پارامترهای تاثیر گذار درتعیین مکان های حادثه خیز جاده ها بررسی شده و با به خدمت گیری سیستمهای اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره روشی نوین جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای در قالب یک نقشه ی ریسک ارائه گشته و در نهایت این روش با روش های آماری موجود مقایسه می گردد .

ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره Keywords:

نقاط حادثه خیز , سیستم اطلاعات مکانی (GIS) , فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره , مدیریت ریسک

ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره authors

محمد علی رجبی

استادیار و مدیر گرایش سیستمهای اطلاعات مکانی (GIS)، گروه مهندسی نقشه برد

فرهاد صمدزادگان

دانشیار و مدیر گروه مهندسی نقشه برداری، پردیس دانشکده های فنی، دانشگ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهبهانی، ح.، 1374، مهندسی ترافیک تئوری وکاربرد، انتشارات سازمان حمل ...
بیابانی اردکانی . ر0، 1385، بررسی تحلیلی نقط حادثه خیز ...
روشهای ثبت تصادفات و شناسایی نقاط پر تصادف، 1386، پژوهشکده ...
زایرزاده، ع.، 1384، بررسی تحلیلی نقاط حادثه‌خیز شبکه راه‌های اصلی ...
سلیمانی، ع.، 1382، نقشه برداری مسیر و قوس ها در ...
قدسی‌پور، س. ح.، 1381، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، AHP مرکز ...
Al-Deek, M.M., Ishak, S. and Khan, A.A., 1995, "Impact pf ...
Baban S. J. and Wan-Yusof, K., 2003, " Modelling Optimum ...
Effati, M., S amadzadegan, F. and Rajabi, M.A., 2009, "Flood ...
Fuller, D., Jeffe, M., Williamson, R.A. and James, D., 2002, ...
Geurts, K. and Wets, G., 2003, " Black Spot Analysis ...
Gheorghe, A.V. and Mock, R., 1999, " Risk Engineering-B ridging ...
Jones, B., Janssen, L. and Mannering, F., 199 1, "Analysis ...
Keeney, R.L. and Raiffa, H., 1993, " Decisions with multiple ...
Malczewski, J., 1999, "GIS and Multicriteria Desision Analysis." New York: ...
Sayed, T. and Abdelwahab, W., 1998, " Comparison of fuzzy ...
Saaty T.H., 1980, "The Analytical Hierarchy Process, " NY McGraw ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره" توسط میثم عفتی، دانش؛ محمد علی رجبی، استادیار و مدیر گرایش سیستمهای اطلاعات مکانی (GIS)، گروه مهندسی نقشه برد؛ فرهاد صمدزادگان، دانشیار و مدیر گروه مهندسی نقشه برداری، پردیس دانشکده های فنی، دانشگ نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 88 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نقاط حادثه خیز، سیستم اطلاعات مکانی (GIS)، فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره ، مدیریت ریسک هستند. این مقاله در تاریخ 8 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8483 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در میان زیرساختارهای مختلف تشکیل دهنده یک کشور، سیستم حمل ونقل جاده ای بعنوان زیرساختاری که نقش بسزایی در شکل گیری سایر فعالیتهای آن کشور دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از اینرو مدیریت و برنامه ریزی مؤثر در این زمینه بسیار حائز اهمیت می باشد. سیستم حمل و نقل با مشکلات و حوادثی هم مواجه است. از میان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.