سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی جرایم سایبری با بىره گیری از روش های داده کاوی و ارایه یک الگوریتم بهینه؛ مطالعه موردی پلیس فتا استان کرمانشاه

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 650

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ECIE04_020

Index date: 23 June 2018

پیش بینی جرایم سایبری با بىره گیری از روش های داده کاوی و ارایه یک الگوریتم بهینه؛ مطالعه موردی پلیس فتا استان کرمانشاه abstract

کاربرد موفیت آمیز داده کاوی در زمینه های کسب و کار الکترونیکی، بازاریابی، علوم مدیریت ارتباطات، مهندسی، تحلیل جرایم و خرده فروشی بوده است. اما در مقایسه با دیگر زمینه ها، کاربرد داده کاوی به تدریج در حوزه تحلیل جرایم، نیز جای خود را باز کرده است. پیشگیری از وقوع جرم یکی از اهداف کلیدی در حوزه مدیریت کلان هر کشوری است. در حوزه های نظامی و انتظامی هزینه های پیشگیری از وقوع جرم بسیار کمتر از هزینه مقابله با وقوع جرم است اما لازمه پیشگیری از وقوع جرایم داشتن اطلاعات لازم در زمینه جرایم و تجزیه و تحلیل اطلاعت می باشد یکی از مسایل مهم در این حوزه تعیین الگوی جرایم در یک محدوده می باشد. در این مقاله سعی بر آن است تا با مقایسه الگوریتم ها، میزان دقت در پیش بینی افزایش و خطاهای ناشی از تشخیص و نیز هزینه اجرای الگوریتم کاهش یابد. نتایج نشان می دهد که الگوریتم Logitboost+ibk، با 95/2747% بهترین میزان پیش بینی را داشته است.

پیش بینی جرایم سایبری با بىره گیری از روش های داده کاوی و ارایه یک الگوریتم بهینه؛ مطالعه موردی پلیس فتا استان کرمانشاه Keywords:

پیش بینی جرایم سایبری با بىره گیری از روش های داده کاوی و ارایه یک الگوریتم بهینه؛ مطالعه موردی پلیس فتا استان کرمانشاه authors

مسلم فرهادی کالیانی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران

سامان حسینی همتی

استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران

مقاله فارسی "پیش بینی جرایم سایبری با بىره گیری از روش های داده کاوی و ارایه یک الگوریتم بهینه؛ مطالعه موردی پلیس فتا استان کرمانشاه" توسط مسلم فرهادی کالیانی، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران؛ سامان حسینی همتی، استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله داده کاوی، درخت تصمیم گیری، جرایم سایبری، weka هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 650 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاربرد موفیت آمیز داده کاوی در زمینه های کسب و کار الکترونیکی، بازاریابی، علوم مدیریت ارتباطات، مهندسی، تحلیل جرایم و خرده فروشی بوده است. اما در مقایسه با دیگر زمینه ها، کاربرد داده کاوی به تدریج در حوزه تحلیل جرایم، نیز جای خود را باز کرده است. پیشگیری از وقوع جرم یکی از اهداف کلیدی در حوزه مدیریت کلان هر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی داده کاوی و درخت تصمیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی جرایم سایبری با بىره گیری از روش های داده کاوی و ارایه یک الگوریتم بهینه؛ مطالعه موردی پلیس فتا استان کرمانشاه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.