سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خواص مکانیکی و ماکرو ساختار، جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای هوافضا

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,039

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEROSPACE08_333

Index date: 27 August 2009

بررسی خواص مکانیکی و ماکرو ساختار، جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای هوافضا abstract

فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، فرایندی نوین جهت اتصال دهی آلیاژهای فلزی در حالت جامد بوده، که به عنوان ابزاری قدرتمند، برای ساخت سازه های هوافضا در حال گسترش می باشد. اشکال متفاوت اتصال؛ لب به لب، رویهم و عمودی (گوشه) جهت تولید سازه های جدید توسط این فرایند قابل ساخت می باشند. در این تحقیق به بررسی و تحلیل، خواص مکانیکی و ماکرو ساختار و معایب موجود در جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی تیتانیم خالص و آلیاژ آلومینیم 2024 T 4، که از جمله فلزات بکار گرفته در سازه های هوافضا بوده، پرداخته می شود. بررسی ماکرو ساختار حاکی از ایجاد عیوبی همچون حفرات ریز، حفره تونلی، ترکهای سطحی و نفوذ ناقص پین بوده، که بوسیله بهینه نمودن پارامترهای فرایندی می توان این عیوب را از بین برد. بررسی خواص مکانیکی نشان می دهد، استحکام اتصال ایجاد شده برای تیتانیم در این حالت 97 درصد استحکام فلز پایه بوده است، اگرچه این استحکام در محدوده الاستیک 98 درصد فلز پایه می باشد. همچنین استحکام ایجاد شده برای آلیاژ آلومینیم 2024 T 4، توسط این فرایند 96 درصد استحکام فلز پایه می باشد. بررسی سختی، رشد آنرا در نواحی مختلف اتصال تیتانیم خالص نشان می دهد.

بررسی خواص مکانیکی و ماکرو ساختار، جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای هوافضا Keywords:

بررسی خواص مکانیکی و ماکرو ساختار، جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای هوافضا authors

کامبیز رشاد صیقلانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، گرایش ساخت و تولید، دانشکده مهن

محمد کاظم بشارتی گیوی

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تهران

احسان محمودی

کارشناس ارشد متالوژی، دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشکده مهندسی مکا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Epgiueeriug, The Uuiversity ofMadclester, 2007 , 20.3 , dه هم ...
محمد کاظم بشارتی گیوی، کامبیز رشاد صیقلاتی، " مقایسه جوشکاری ...
کلبیز رشاد صیقلانی، محمد کاظم بشارتی گیوی، "ارتباط بین نسبت ...
کامبیز رشاد صیقلاتی، محمد کاظم بشارتی گیوی، علی محمد نصیری، ...
شکل2- تصویر سطح مقطع عرضی اتصال ایجاد شده توسط FSW ...
شکل5- پروفیل میکرو سختی بست آمده از مقطع عرضی FSWاتصال، ...
. P. Ryan1, P.B. _ _ ad ...
. Tlomas M , Niclolas E D _ Watts E ...
. R. S Misura, Z.Y.Ma, "Friction Str Welding ad Proccesing", ...
.Bucci RJ. Effect of residual _ fatigue crack growth rate ...
0]. R. Jobu, K V. Jata K Sadauanda, _ stress ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خواص مکانیکی و ماکرو ساختار، جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای هوافضا" توسط کامبیز رشاد صیقلانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، گرایش ساخت و تولید، دانشکده مهن؛ محمد کاظم بشارتی گیوی، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تهران؛ احسان محمودی، کارشناس ارشد متالوژی، دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشکده مهندسی مکا نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، تیتانیم خالص، آلومینیم 2024 T 4، خواص مکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 5 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2039 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، فرایندی نوین جهت اتصال دهی آلیاژهای فلزی در حالت جامد بوده، که به عنوان ابزاری قدرتمند، برای ساخت سازه های هوافضا در حال گسترش می باشد. اشکال متفاوت اتصال؛ لب به لب، رویهم و عمودی (گوشه) جهت تولید سازه های جدید توسط این فرایند قابل ساخت می باشند. در این تحقیق به بررسی و تحلیل، خواص ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خواص مکانیکی و ماکرو ساختار، جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای هوافضا با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.