واکاوی نیازها و انتظارات تربیتی متناسب با ویژگی ها و نیازهای نسلz

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 160

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCENE01_003

تاریخ نمایه سازی: 7 اردیبهشت 1401

Abstract:

در دهه های اخیر جهان بسیار سریع در حال تغییر است و فناوری با چندین تغییر اساسی روبرو بوده چنانچه این امر بر سبک زندگی و تمایلات یادگیری دانش آموزان عصر دیجیتال امروزی تاثیر بسیاری گذاشته است فناوری در هزاره سوم به عنوان ابزاری فوق العاده مهم برای شکل دادن و تقویت, محیط یادگیری و تاثیر گذار بر نیازها و انتظارات تربیتی است. امروزه گرایش ها به سمت یادگیری های دیجیتالی در اکثر فعالیت ها به نگرانی اصلی تبدیل شده است چرخش وتحول گرایی در دیدگاههای و گفتمان های جهانی و بومی مبنی بر اهمیت ویژگی هاو ترجیحات و نیازهای نسل z یعنی نسل اینترنت از موضوعات مهم تلقی می گردد. واکاوی نیازها و انتظارات تربیتی در زیست بوم های جدید متناسب با ویژگی و نیازهای نسل Z در دوره امروز فن آور محور در الویت بررسی و پژوهش بیشتر پژوهشگران قرار گرفته است. امروزه فراگیران در مقایسه با پیشینیان خود نیازهای متفاوتی دارند چنانچه و هر نسلی از فراگیران دارای شرایط زمانی متفاوت هستند که در آن رشد کرده اند و مهم است که امروزه تفاوت های نسلی و ترجیحات یادگیری دانش آموزان را درک کنیم تا فضا و محیط های سازنده و اثربخش تربیتی مناسب ایجاد کنیم در این مقاله نویسنده با توجه به ویژگی های تسلی و نقش بومیان دیجیتال برای دریافت یک تربیت دل پذیر به بررسی موضوع می پردازد.چارچوب نظری این مقاله بر مبنای ساختن گرایی اجتماعی و روش گردآوری اطلاعات با بررسی اسناد معتبروهمچنین از طریق روش "پایه کیفی" مصاحبه با خبرگان علمی و متخصصان اجرایی و گروههای کانونی نسل ۲ مورد توجه قرار گرفته است.

Authors

زهرا پروازی مقدم

دانشچوی دکتری گروه تربیت مشاوره , دانشکده روانشناسی و علوم و تربیتی واحد تهران مرکز ی , دانشگاه تهران مرکزی واحد تهران ایران

کوروش فتحی واجارگاه

استاد گروه علوم تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

کامبیز پوشنه

استادیار گرو ه تربیت ومشاوره، دانشکد ه روانشناسی وعلوم تربیتی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاداسلامی، تهران، ایران.

علی اکبر خسروی بابادی

دانشیار گروه تربیت ومشاوره، دانشکده روانشناسی وعلوم تربیتی، واحد تهران مرکزی، دانشگا ه آزاد اسلامی، تهران، ایران