سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حفظ و کنترل رهایش آنزیم های غذایی (α-آمیلاز) و مواد فیتوشیمیایی (کاتچین) توسط فناوری انکپسولاسیون

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,372

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_674

Index date: 8 June 2012

حفظ و کنترل رهایش آنزیم های غذایی (α-آمیلاز) و مواد فیتوشیمیایی (کاتچین) توسط فناوری انکپسولاسیون abstract

فناوری انکپسولاسیون، تکنیکی است که توسط آن یک ماده خاص یا مخلوطی از مواد را به صورت ترکیبی یا تثبیت شده درون مواد یا سیستمی دیگر پوشینه سازی می کنند. روش کاربردی تولید سیستمهای انکپسولاسیون، استفاده از کواسروات های کمپلکس شکل گرفته توسط پروتئینها و پلی ساکاریدها می باشد. جهت بررسی راندمان انکپسولاسیون و میزان α-آمیلاز آزاد، کمپلکس α-آمیلاز/ κ-کاراگینان طبق روش ذکر شده توسط جیانگ و هوانگ کواسروه شد. نتایج بازده و راندمان انکپسولاسیون نسبتهای مختلف α-آمیلاز کواسروه شده نشان داد که با افزایش نسبت α-آمیلاز به κ-کاراگینان، راندمان انکپسولاسیون کاهش می یابد. با در نظر گرفتن تعادل میان بازده و راندمان، در نسبت2:1 κ-کاراگینان به α-آمیلاز، در محلول 1/0 مولار NaCl، بالاترین راندمان انکپسولاسیون α-آمیلاز به میزان 30/99% حاصل شد. سینیتیک آنزیمی توسط معادله ی میکائیلیس- منتن محاسبه گردید که ارزیابی نتایج به دست آمده بیانگر آن است که انکپسولاسیون آنزیمی از طریق کواسرواسیون کمپلکس به عنوان یک روش موثر برای حفاظت آنزیم در برابر تغییر ماهیت می باشد. همچنین یکی از مهمترین چالش ها در استفاده از کاتچین چای سبز، قابلیت دسترسی زیستی ضعیف این مواد فیتوشیمیایی از طریق دهان می باشد. کاتچین چای سبز از طریق کواسرواسیون کمپلکس در κ-کاراگینان/ ژلاتین-A با نسبت 1به1 انکپسوله شده و از طریق تعیین غلظت توسط ثبت منحنی کروماتوگرام در طول موج nm 425 توسط دستگاه HPLC، راندمان انکپسولاسیون کاتچین در کواسروات ها، 50/90% به دست آمد.

حفظ و کنترل رهایش آنزیم های غذایی (α-آمیلاز) و مواد فیتوشیمیایی (کاتچین) توسط فناوری انکپسولاسیون Keywords:

حفظ و کنترل رهایش آنزیم های غذایی (α-آمیلاز) و مواد فیتوشیمیایی (کاتچین) توسط فناوری انکپسولاسیون authors

مریم عسکری نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی و عضو باشگاه پژوهشگرا

مسعود شفافی زنوزیان

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

نفیسه عسکری نسب

دانش آموخته کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Jiang, Y. and Huang, Q. R. (2009). Micro- and nano- ...
Jiang, Y. and Huang, Q. R. (2004). Micro encapsulation and ...
Lakkis, J.M. (2007). Encapsulation and controlled release technologies in food ...
Madene, A., Jacquot, M., Scher, J. Desobry, S. (2006). Flavour ...
Narayanan, N.K., Nargi, D., Randolph, c., Narayanan, B.A. (2009). Liposome ...
Tong-un, T., Muchimapura, S., Phachonpai, W., Wattanathorn, J. (2010). Effects ...
Yeo, Y., Bellas, E., Firestone, W., Langer, R., Kohane, D. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حفظ و کنترل رهایش آنزیم های غذایی (α-آمیلاز) و مواد فیتوشیمیایی (کاتچین) توسط فناوری انکپسولاسیون" توسط مریم عسکری نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی و عضو باشگاه پژوهشگرا؛ مسعود شفافی زنوزیان، استادیار گروه علوم و صنایع غذایی؛ نفیسه عسکری نسب، دانش آموخته کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انکپسولاسیون، α-آمیلاز، کاتچین، کواسرواسیون هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1372 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فناوری انکپسولاسیون، تکنیکی است که توسط آن یک ماده خاص یا مخلوطی از مواد را به صورت ترکیبی یا تثبیت شده درون مواد یا سیستمی دیگر پوشینه سازی می کنند. روش کاربردی تولید سیستمهای انکپسولاسیون، استفاده از کواسروات های کمپلکس شکل گرفته توسط پروتئینها و پلی ساکاریدها می باشد. جهت بررسی راندمان انکپسولاسیون و میزان α-آمیلاز آزاد، کمپلکس α-آمیلاز/ κ-کاراگینان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حفظ و کنترل رهایش آنزیم های غذایی (α-آمیلاز) و مواد فیتوشیمیایی (کاتچین) توسط فناوری انکپسولاسیون با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.