بررسی میزان آهن موجود در آردهای غنی شده با آهن در کارخانجات آرد شهرستان زاهدان

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,159

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FSS02_201

تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1391

Abstract:

درصد قابل توجهی از جمعیت کره زمین دچار کمبود مواد ریز مغذی در بدن یا گرسنگی پنهان هستند.عدم وجود این مواد باعث می شود تا افراد وخانواده ها از عواقب جدی و خطرناک آن که بر روی سلامت جسمی و ذهنی که شامل ناتوانی در رشد و امر یاد گیری و بیماری و مرگ و میر است، رنج ببرند. روش های زیادی به منظور افزایش جذب ریز مغذی وجود دارد که اغلب از طریق استفاده مداوم از مکمل ها یا از طریق فعالیت های رژیمی مختلف صورت می گیرد که میزان مصرف مواد غذایی غنی از ریز مغذی ها را افزایش داده و جذب آنها را بهبود می بخشد. با این وجود در بسیاری از موارد، - این استراتژی ها یا موجود نیستند و یا دسترسی به آنها توسط افرادی که نیازمندند امکان پذیر نیست. غنی سازی فرآیند افزودن ویتامین ها و مواد معدنی به مواد غذایی، به منظور افزایش محتوای مواد غذایی موجود در آنها می باشد که یکی از آنها غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک است. بدلیل شیوع بالای بیماری کم خونی ناشی از فقر آهن در بسیاری از کشور های دنیا نیاز به افزایش میزان آهن رژیمی قابل استفاده در بدن افزایشیافته است. با توجه به انجام طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانجات تولیدی آرد استان سیستان و بلوچستان هدف از این مطالعه، بررسی میزان آهن موجود در آرد گندم تولیدی 6 کارخانه آرد شهرستان زاهدان می باشد

Keywords:

غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک , کم خونی فقر آهن , کارخانجات آرد زاهدان

Authors

بهناز دادگر

کارشناس علوم و صنایع غذایی

مریم اسلامی

کارشناس علوم و صنایع غذایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کوانتین جانسون، ونکاتیش مانر، پیتر رنوم، مترجم: لیلا کیوانی، زهرا ...
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گیلان، غنی ...
  • استاندارد ملی ایران به شماره 3494 آرد غلات و فرآورده ...
  • Lopez de romana Dr.Brown K. H.JG.Guinard J .X. (2002) Sensory ...
  • Official Methods Of Analysis of AOAC international _ edition volume ...
  • نمایش کامل مراجع