سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه ویژگی های شیمیایی عصاره مالت استخراج شده به روشهای مختلف

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,437

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_787

Index date: 23 February 2014

مقایسه ویژگی های شیمیایی عصاره مالت استخراج شده به روشهای مختلف abstract

هدف: جو یکی از کهن ترین غلات است که بطور گسترده دارای ترکیبات فنولی مانند اسید های فنولیک (بنزوئیک، مشتقات اسیدسینامیک)،توکوفرول ها، توکوتری انولها، تاننها، تانین ها، پروآنتوسیانیدین ها، فلاونولها، فلاونونها، چالکون ها و ترکیبات فنولی آمینی می باشد که دارای منافعبسیار می باشند. هدف از این آزمایش بدست آوردن بهترین روش عصاره گیری به لحاظ بازده استخراج می باشد. مواد و روش ها:استخراج عصاره مالت با استفاده از بنماری در دمای 70 درجه سانتی گراد، بنماری در دمای 85 درجه سانتی گراد، در دمای محیط 28 درجه سانتی گراد، اتوکلاو بدون اعمال فشار در دمای 110 درجه سانتی گراد به مدت 3 دقیقه و ماکروویو در دمای 110 درجه سانتی گراد به مدت 3 دقیقه صورت گرفت.نتایج و بحث: بر اساس نتایج بدست آمده، بیشترین میزان بازدهی، قند کل، بریکس، ماده خشک و اسیدیته مربوط به روش عصاره گیری توسط بنماریدر درجه حرارت 85 درجه سانتی گراد وکمترین این مقادیر مربوط به عصاره گیری با استفاده از ماکروویو می باشد و در سطح آماری 5% تمامی روش ها با هم اختلاف معنی دار داشتند. نتیجه گیری کلی: مطابق با نتایج بدست آمده، بهترین روش استخراج عصاره مالت توسط بنماری در درجه حرارت 55 درجه سانتی گراد بوده است.

مقایسه ویژگی های شیمیایی عصاره مالت استخراج شده به روشهای مختلف Keywords:

مقایسه ویژگی های شیمیایی عصاره مالت استخراج شده به روشهای مختلف authors

رزا امیری عضدی

دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

سیدهادی رضوی

دانشگاه تهران، دانشکده کشاورزی

محمد حجت الاسلامی

دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

معصومه اسدی

دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Agu, R.C.(2003). Some relationships between malted barleys of different nitrogen ...
Ames, B. N., Shigenaga, M. K., & Hagen, T. M. ...
_ _ _ .official method of Analys of the Analysis ...
Bamforth, C. and Barclay, A. 1993.Malting technology and the uses ...
B rinch-Pedersen H, Borg S, Tauris B, Holm P B ...
Emebiri L C, Moody D B, Black C, Van Ginkel ...
Haikara, A., Mikinen, V. and Hakulinen, R. 1977.On the microflora ...
Howard K A, Gayler K R, Eagles H A, Halloran ...
Institute of standards and industrial research of iran.2001.mil -Determination of ...
Lucey, J. A. (2004). Cultured dairy products: an overview of ...
Ogushi, K., Lim, P., Barr, A. R., Takahashi, S., Asakura, ...
S ahari, M.A.200 1 .Chemical browing reaction in food marteri ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه ویژگی های شیمیایی عصاره مالت استخراج شده به روشهای مختلف" توسط رزا امیری عضدی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد؛ سیدهادی رضوی، دانشگاه تهران، دانشکده کشاورزی؛ محمد حجت الاسلامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد؛ معصومه اسدی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جو، عصاره مالت، بن ماری، اتوکلاو، ماکروویو هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1437 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف: جو یکی از کهن ترین غلات است که بطور گسترده دارای ترکیبات فنولی مانند اسید های فنولیک (بنزوئیک، مشتقات اسیدسینامیک)،توکوفرول ها، توکوتری انولها، تاننها، تانین ها، پروآنتوسیانیدین ها، فلاونولها، فلاونونها، چالکون ها و ترکیبات فنولی آمینی می باشد که دارای منافعبسیار می باشند. هدف از این آزمایش بدست آوردن بهترین روش عصاره گیری به لحاظ بازده استخراج می باشد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه ویژگی های شیمیایی عصاره مالت استخراج شده به روشهای مختلف با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.