سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 12,656

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1412

Index date: 23 February 2014

انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی abstract

انکپسولاسیون یک تکنولوژی برای قرار دادن مواد مختلف مایعات، جامدات و گازها درون یک پوشش هموژن یا هتروژن با قرار دادن ان در یک ماده زمینه ای پیوسته برای حفاظت، تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات هسته می باشد. در صنعت غذا این تکنیک تقریباً مصرف زیادی پیدا کرده است. محافظت و نگهداری مواد مغذی و تحویل آنها در ارگانهای مورد نظر در بدن عاملی است که این روش را پرطرفدار نموده است. معمولاً از کربوهیدراتها، چربیها و پروتئینها برای دیواره یا کپسول استفاده می شود. هسته می تواند اسید، قلیا، بافر، طعم دهنده ها، روغنها، آنزیمها، احیا کننده ها، نگهدارنده ها، رنگدانه ها، شیرین کننده ها، آمینواسیدها، مواد معدنی و ویتامینها باشد. از امولسیفیکاسیون، کواسرواسیون، خشک کردن پاششی، سرد کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دادن به روش بستر سیال و اکستروژن از روشهای کپسوله کردن مواد غذایی هستند. این مقاله روشهای کپسوله کردن، مکانیزمهای رهاسازی و ترکیبات کپسوله شده در دسترس را بررسی می کند.

انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی Keywords:

انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی authors

سارا قائدیان

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز

زهرا قائدیان

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم و تحقیقات واحد مازندران

محمود صوتی خیابانی

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز

رضا رضایی مکرم

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عباسی، .. جمشیدی، م.(1390). روشهای کپسوله کردن مواد غذایی. بیستمین ...
Champagne, C.P. and Fustier. 2007. Microencap sulation for the improved ...
Gharsallaoui, A., Roudaut, G., Chambin, O., Voilley, A. and Saurel, ...
M.Fass, M., Spasojevic, M. and Sikkema, j. (2010). Encapsulation for ...
Nazzaro, F., Orlando, F., Fratianni, F. and Coppola, R. 2012. ...
Nedovic, V., Kalusevic, A., Manojlovic, V., Levic, S. and Bugarski, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی" توسط سارا قائدیان، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز؛ زهرا قائدیان، کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم و تحقیقات واحد مازندران؛ محمود صوتی خیابانی، استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز؛ رضا رضایی مکرم، استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انکپسولاسیون، آزاد سازی کنترل شده، هسته، پوشش دهنده، صنایع غذایی هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 12656 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انکپسولاسیون یک تکنولوژی برای قرار دادن مواد مختلف مایعات، جامدات و گازها درون یک پوشش هموژن یا هتروژن با قرار دادن ان در یک ماده زمینه ای پیوسته برای حفاظت، تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات هسته می باشد. در صنعت غذا این تکنیک تقریباً مصرف زیادی پیدا کرده است. محافظت و نگهداری مواد مغذی و تحویل آنها در ارگانهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.