بررسی برهمکنش باریک برگ کش ها و کودهای ریزمغذی در کنترل علف های هرز مزارع گندم استان چهار محال و بختیاری

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 629

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRANWEED05_139

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

بمنظور ارزیابی برهمکنش باریک برگ کش های مهم کاربردی مزارع گندم با کودهای ریز مغذی آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ساختار فاکتوریل دو عاملی در سال زراعی 89-1388 در ایستگاه تحقیقاتی چهار تخته مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری اجرا گردید. فاکتور اول علف کش در چهار سطح، کلودینافوپ پروپارژیل به میزان 0/8، دیکلوفوپ متیل به میزان 2/5، دیفن زو کوات به میزان 4 لیتر در هکتار، پینو کسادن به میزان 450 میلی لیتر در هکختار از ماده تجارتی و فاکتور دوم ریزمغذی ها در پنج سطح شامل میکروگیاه دربردارنده Fe. Zn Mn. Cu (EDTA). B. Mo به میزان 1/5 کیلوگرم در هکتار، میکرو استارتر در بردارنده NPK10-52-10Fe. Zn. Mn. Cu (EDTA CHELATE). B. Mo، کود های پتاس دربردارنده NPK12-12-36Fe. Zn. Mn. Cu (EDTA CHELATE). B. Mo، میکرو سبز دربردارنده NPK20-20-20Fe. Zn. Mn. Cu (EDTA CHELATE). B. Mo محلول 4 در هزار و شاهد بدون مصرف کود بودند. محلولپاشی کلیه تیمارهای آزمایشی در مرحله پنجه زنی گندم انجام شد. نتایج این بررسی نشان داد که در بین علف کش های بررسی شده در اغلب موارد کاربرد دو علف کش کلودینافوپ پروپارژیل و پینوکسادن بر دو علف کش دیکلوفوپ متیل و دیفن زوکوات برتری نسبی داشت. هیچکدام از کودهای کاربردی اثرات منفی بر کارایی علف کش ها نداشت و لذا امکان اختلاط آنها با یکدیگر وجود دارد.

Authors

دلاور بهروزی

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری

محمدعلی باغستانی

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :