بررسی میزان اثربخشی تعطیلی روزهای پنجشنبه مدارس در انطباق بیشتر برنامه های آموزشی و تربیتی با ویژگیهای روانی دانش آموزان

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 690

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF01_649

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

Abstract:

هدف پژوهش حاضر تعیین میزان اثربخشی تعطیلی روزهای پنجشنبه مدارس در انطباق بیشتر برنامه های آموزشی و تربیتی با شرایط سنی و ویژگیهای روانی دانش آموزان از دیدگاه مدیران، معلمان و دانش آموزان نواحی 5گانه شهر تبریز در سال تحصیلی 92-1391 میباشد. پژوهش از نوع توصیفی پیمایشی بوده و گردآوری داده ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته انجام پذیرفت. جامعه آماری شامل کلیه مدیران، معلمان و دانش آموزان در تمامی مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیردولتی در نواحی 5گانه شهر تبریز که تعداد مدیران 662 نفر، تعداد معلمان 9718 نفر و تعداد دانش آموزان 263694 نفر می باشد. برای نمونه آماری تحقیق 30 مدرسه(از هر ناحیه 6 مدرسه و از هر مقطع(ابتدایی، متوسطه دوره او و دوم) 1 مدرسه دخترانیه و 1 مدرسه پسرانه) انتخاب شد و در هر مدرسه با توجه به تعداد مورد نیاز، 10 الی 17 نفر دانش آموز با توجه به تعداد مورد نیاز به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. مطابق با آن تعداد 30 نفر مدیر و 180 نفر معلم به روش تصادفی طبقه ای نسبتی انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. روایی سئوالات مربوط به متغیر پژوهش، از طریق روش تعیین اعتبار محتوایی و با راهنمایی ها و نظرات چند تن از اساتید مجرب بدست آمد و برای تعیین پایایی پرشنامه نیز از شاخص آلفای کرونباخ استفاده شد که مورد تأیید قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از نرم افزارSPSS استفاده گردید. نتایج آزمیون آماری t تک نمونه ای نشان داد که از دیدگاه مدیران، معلمان و دانش آموزان مقاطع سه گانه تحصیلی شهر تبریز ، تعطیلی روزهای پنجشنبه مدارس در تقویت انگیزش و فراهم آوردن زمینه ارتقای تحصیلی و شایستگی های حرفه ای ، شغلی ، و پژوهشی معلمان در حد زیاد نقش داشته است.

Keywords:

تعطیلی روزهای پنجشنبه , برنامه های آموزشی و تربیتی , ویژگیهای روانی دانش آموزان

Authors

سیدکلام سیدی

کارشناسارشد برنامه ریزی درسی، مدرس دانشگاه فرهنگیان

محمد بیرامی

دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی، مدرس دانشگاه فرهنگیان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش- آذرماه 1390؛ اداره کل ...
  • دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش؛ تحلیل اجمالی مصوبات مجلس ...
  • روزنامه‌ی دنیای اقتصاد، شماره3738 به تاریخ .91/06/14 ...
  • صافی، احمد، صادق موسوی، سید خسرو و احمدی، جمشید؛ توصیه ...
  • محمدی، رضا؛ راهنمای عملی انجام ارزیابی درونی در نظام آموزش ...
  • نعمتی، آبس؛ راهکارهایی برای افزایش انگیزه تحصیلی در دانش آموزان، ...
  • Darden, C. E, The four-day school week: A fuel's paradise. ...
  • Moloney, J. W. & Sibigtroth, G, 4-day school week. Retrieved ...
  • نمایش کامل مراجع