سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکان یابی مراکز مدیریت بحران در بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله اسکان شهر یزد)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,071

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCIVIL01_058

Index date: 11 September 2016

مکان یابی مراکز مدیریت بحران در بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله اسکان شهر یزد) abstract

یکی از مهم ترین مسائلی که همواره موردتوجه سازمان های مسئول در مدیریت بحران قرار دارد انتخاب مکانی مناسب جهت اسکان موقت جمعیت های آسیب دیده از سوانح می باشد. بدیهی است عدم رعایت مکان گزینی صحیح ممکن است فاجعه دیگری حتی به مراتب وخیم تر از سانحه اولیه به دنبال داشته باشد. ازآنجایی که مکان یابی در چارچوب کاربری زمین معنا پیدا می کند و در حقیقت عملی است جهت گزینش عملی و اصولی مکان ها برای کاربری موردنظر، ازاین رو در بررسی های مربوطه به کاربری زمین شهری به عامل زلزله به عنوان عاملی مؤثر در تعیین و تشخیص محل کلیه عملکردهای شهری به ویژه عملکردهای حساس تأکید می گردد. این مقاله با مرور مفاهیم کلی در خصوص بحران زلزله و باهدف مکان یابی مراکز امدادرسانی و اسکان جمعیت به مطالعه موردی یکی از مناطق خطرزا و پرتراکم شهر یزد (محله اسکان) می پردازد. از این نظر پژوهش پیش رو که از نوع تحقیقات کاربردی بوده با روش توصیفی تحلیلی و با استفاده از معیارهای مرتبط با شرایط اجتماعی و کالبدی محدوده موردمطالعه و همچنین استفاده از ابزارها و مدل های تلفیق اطلاعات (فن هم پوشانی لایه ای) در محیط GIS با روش ارزیابی AHP مکان مناسب جهت امدادرسانی و اسکان اضطراری را پیشنهاد نموده است.

مکان یابی مراکز مدیریت بحران در بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله اسکان شهر یزد) Keywords:

مکان یابی مراکز مدیریت بحران در بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله اسکان شهر یزد) authors

مجتبی شریف نژاد

عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه یزد

مهدی منتظرالحجه

عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه یزد

محمدرضا منتظرالحجه

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه علم و صنعت

محمدجواد حیدری

کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ زبردست، اسفندیار و عسل محمدی. 1384. مکان‌یابی مراکز امدادرسانی ...
حسینی، مازیار. 1385. اصول و مبانی مدیریت بحران، انتشارات سازمان ...
_ شجاع عراقی، مهناز. 1390. مکان‌یابی بهینه پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت ...
_ احد نژاد، محسن، 1390، مکان‌یابی بهینه محل‌های اسکان موقت ...
_ عظیمی، آزاده، 1390، تحلیل مکانی سایت‌های امدادرسانی هوایی در ...
_ آقا محمدی، حسین، ودامون مولایی، 1391 توسعه یک روش ...
_ اسلامی، علیرضا. 1385. ایستگاه‌های امدادرسانی پس از وقوع بحران ...
_ زبردست، اسفندیار. 1380. کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی در ...
_ بهرام پور، مهدی. 1391. تبیین الگوی جانمایی پایگاه‌های مدیریت ...
_ عمرانی، مجتبی.1385. مکان گزینی هینه محل‌های اسکان موقت بعد ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکان یابی مراکز مدیریت بحران در بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله اسکان شهر یزد)" توسط مجتبی شریف نژاد، عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه یزد؛ مهدی منتظرالحجه، عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه یزد؛ محمدرضا منتظرالحجه، کارشناس ارشد معماری، دانشگاه علم و صنعت؛ محمدجواد حیدری، کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسکان موقت، مدیریت بحران، مکان یابی، AHP، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1071 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهم ترین مسائلی که همواره موردتوجه سازمان های مسئول در مدیریت بحران قرار دارد انتخاب مکانی مناسب جهت اسکان موقت جمعیت های آسیب دیده از سوانح می باشد. بدیهی است عدم رعایت مکان گزینی صحیح ممکن است فاجعه دیگری حتی به مراتب وخیم تر از سانحه اولیه به دنبال داشته باشد. ازآنجایی که مکان یابی در چارچوب کاربری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران و مدیریت شهری و بافت فرسوده و مدیریت بحران شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مکان یابی مراکز مدیریت بحران در بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله اسکان شهر یزد) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.