سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پایش ریسک مخاطرات بر پایه مدل های ارزیابی چند متغیره و تصاویر ماهواره ای تاریخی (شرق تهران)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 633

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INDM08_227

Index date: 15 February 2017

پایش ریسک مخاطرات بر پایه مدل های ارزیابی چند متغیره و تصاویر ماهواره ای تاریخی (شرق تهران) abstract

طبق نتایج کنفرانس سندای، مهمترین گام در مقابله با مخاطرات آمادگی در برابر این رخداد ها و برنامه ریزی در راستای شناخت بهتر مخاطرات دانسته شد. همچنین بر آموزش نیروی انسانی و به روز کردن تجهیزات هشدار اولیه تاکید ویژه ای شد. شهر تهران به خاطر نزدیکی به گسل های فعال یکی از شهرهای زلزله خیز ایران به شمار می آید. شرائط زیستی و امنیتی این شهر در مقایسه با استانداردهای جهانی مدیریت شهری در جایگاه مطلوبی نیست. در این بین شرق تهران دارای پتانسیل خطر و تراکم جمعیت بالا است که اهمیت مطالعه و پژوهش را در زمینه مدیریت بحران بیشتر می کند. ابزارهای پژوهش، تصاویر تارخی ماهوارهLandsat ، نرم افزار GIS، مدل های ارزیابی، و داده های خام شهری است. در این محدوده، با بهره گیری از مدل های تصمیم گیری چند متغیره در محیط GIS، اقدام به تفکیک سطوح خطر پذیر منطقه گردید. لایه های مورد استفاده دراین مدل(زمین ساخت، گسل، دسترسی به مراکز امداد و نجات و بیمارستان، کیفیت ساختمان ها، تراکم جمعیت، عرض معابر و شبکه بندی خیابان و روند توسعه تاریخی بافت شهر) ابتدا استاندار سازی شده و ضرایب مربوط به هر کدام از طریق نرم افزار مربوطه به دست آمده و در نهایت با استفاده از روی هم گذاری و پهنه بندی در نرم افزار ARC GIS نقشه های پهنه بندی خطر و ریسک به دست آمد. نقشه ریسک به دست آمده نشان می دهد که، بیشترین خطر شامل جنوب غرب(منطقه4)، غرب (منطقه 8) و شرق(منطقه 4) محدوده مورد مطالعه می باشد.

پایش ریسک مخاطرات بر پایه مدل های ارزیابی چند متغیره و تصاویر ماهواره ای تاریخی (شرق تهران) Keywords:

پایش ریسک مخاطرات بر پایه مدل های ارزیابی چند متغیره و تصاویر ماهواره ای تاریخی (شرق تهران) authors

احمد صمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مخاطرات محیطی- طبیعی، دانشگاه تهران

مرتضی جاهدناوخی

دانشجوی کارشناسی ارشد مخاطرات محیطی- طبیعی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امینی جمال، کرمی جلال، علیمحمدی عباس و صفرزاده طاهر«ارزیابی مدل ...
زنگی آبادی علی، تبریزی نازنین، « زلزله تهران و ارزیابی ...
رحمتی قادر، قانعی بافقی روح الله، «تحلیل تاثیر گسترش فضا ...
نوروزی خطیری خدیجه، امیدوار بابک، ملک محمدی بهرام، گنجه ای ...
رحمتی صفرقائد، خادم الحسینی احمد، سیاوشی طاهره، «نحلیل میزان ریسک ...
سیاح مفضلی اردشیر، صحفی ندیمه، «نبیین روش شناسی استفاده از ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پایش ریسک مخاطرات بر پایه مدل های ارزیابی چند متغیره و تصاویر ماهواره ای تاریخی (شرق تهران)" توسط احمد صمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مخاطرات محیطی- طبیعی، دانشگاه تهران؛ مرتضی جاهدناوخی، دانشجوی کارشناسی ارشد مخاطرات محیطی- طبیعی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران، شرق تهران، مدل تصمیم گیری چند متغیره، سیستم اطلاعات جغرافیایی، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 633 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طبق نتایج کنفرانس سندای، مهمترین گام در مقابله با مخاطرات آمادگی در برابر این رخداد ها و برنامه ریزی در راستای شناخت بهتر مخاطرات دانسته شد. همچنین بر آموزش نیروی انسانی و به روز کردن تجهیزات هشدار اولیه تاکید ویژه ای شد. شهر تهران به خاطر نزدیکی به گسل های فعال یکی از شهرهای زلزله خیز ایران به شمار می ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پایش ریسک مخاطرات بر پایه مدل های ارزیابی چند متغیره و تصاویر ماهواره ای تاریخی (شرق تهران) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.