سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارتقاء سامانه موزع یک چیزل سیدر با بهره گیری از فناوری مکاترونیک جهت کشت درکشاورزی حفاظتی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 733

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM10_024

Index date: 24 February 2017

ارتقاء سامانه موزع یک چیزل سیدر با بهره گیری از فناوری مکاترونیک جهت کشت درکشاورزی حفاظتی abstract

سرش چرخ زمین سبب عدم دقت در ریزش بذر توسط کارندهها میشود. این سرش ناشی از گشتاور زیاد روی محور چرخ،درگیری نامناسب چرخ باز زمین، وجود بقایای گیاهی و ناهمواریهای موجود در مزرعه میباشد. استفاده از سامانه مکاترونیکجهت دوران موزع، موجب حذف گشتاور اعمالی ناشی از سیستم انتقال نیروی مکانیکی بر روی محور چرخ و بهبود یکنواختی ریزش بذر میشود. این سامانه شامل موتور الکتریکی به عنوان محرک موزع، دو انکدر برای سنجش سرعت پیشروی و سنجشپس خورد دوران محور موزع و مدار کنترل برای پردازش داده ها میباشد. سرعت کارنده توسط یک انکدر نصب شده بروی چرخزمین اندازهگیری , پردازش و اعمال ضرایبی بر روی آن توسط مدار کنترل، به صورت یک ولتاژ برای موتور راه انداز محور موزع فرستاده می شود. و انکدر دوم بروی محور موزع صحت دوران محور را را اندازه گیری می کند. در آزمایشات صحرایی به منظورایجاد شرایط مختلف سرش از دو نوع چرخ زمینی )فلزی آج دار و لاستیکی( همچنین سه سطح پوشش بقایا گندم )بدون بقایا، 05 بقایا و 05 %( و سرعتهای 4و6و8 کیلومتر بر ساعت به عنوان تیمار استفاده گردید. و میزان ریزش بذر مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که سیستم انتقال نیروی مکاترونیکی باعث بهبود در دقت ریزش بذر به ترتیب 0 درصد ) با چرخ لاستیکی( و3/5 درصد با چرخ فلزی اجدار( نسبت به روش مکانیکی شده است. سایر نتایج بیانگر آنست که میزان ریزش درانتقال نیروی مکاترونیکی در سطوح مختلف بقایا و سرعتهای 4 و 6 کیلومتر بر ساعت تقریبا برابر میزان هدف ) 125 کیلوگرم در 4 درصد کاهش در میزان ریزش به / هکتار( میباشد. اما با افزایش سرعت به 0 کیلومتر بر ساعت و پوشش 05 درصد بقایا حداکثر 0 وجود میآید. در مقابل در سامانه انتقال نیروی مکانیکی کاهش بیش از 15 درصد میباشد

ارتقاء سامانه موزع یک چیزل سیدر با بهره گیری از فناوری مکاترونیک جهت کشت درکشاورزی حفاظتی Keywords:

ارتقاء سامانه موزع یک چیزل سیدر با بهره گیری از فناوری مکاترونیک جهت کشت درکشاورزی حفاظتی authors

بهرام فداکار

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز

محمدحسین رئوف

عضو هئیت علمی گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز

سعادت کامگار

عضو هئیت علمی گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فداکار، ب. 1395. ارتقاء سامانه موزع یک نوع کارنده مجهز ...
Erbach, D. C. 1981. Planting for Crop Production with Conservation. ...
Frye, W. W., and C. W. Lindwall. "Zero-tillage research priorities." ...
Jafari, M., Hemmat, A., Sadeghi, M. 2010. Development and Performance ...
Kamgar, S., F. No ei-Khodabadi, and S. M. Shafaei. "Design, ...
Kamgar, Saadat, and Mohammad Javad Eslami. "Design, development and evaluation ...
Licht, Amir N., Chanan Goldschmidt, and Shalom H. Schwartz. "Culture, ...
Raoufat, M. H., and A. Matbooei. "Row cleaners enhance reduced ...
Shearer, A. 2001. DGPS-Based Guidance of High-Speed Application Equipment. ASABE ...
White, J. L., Whitcraft, J. C., Thompson, J. C., & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارتقاء سامانه موزع یک چیزل سیدر با بهره گیری از فناوری مکاترونیک جهت کشت درکشاورزی حفاظتی" توسط بهرام فداکار، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز؛ محمدحسین رئوف، عضو هئیت علمی گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز؛ سعادت کامگار، عضو هئیت علمی گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بقایای گیاهی، چیزل، سرش چرخ، کارنده، مکاترونیک هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 733 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سرش چرخ زمین سبب عدم دقت در ریزش بذر توسط کارندهها میشود. این سرش ناشی از گشتاور زیاد روی محور چرخ،درگیری نامناسب چرخ باز زمین، وجود بقایای گیاهی و ناهمواریهای موجود در مزرعه میباشد. استفاده از سامانه مکاترونیکجهت دوران موزع، موجب حذف گشتاور اعمالی ناشی از سیستم انتقال نیروی مکانیکی بر روی محور چرخ و بهبود یکنواختی ریزش بذر میشود. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارتقاء سامانه موزع یک چیزل سیدر با بهره گیری از فناوری مکاترونیک جهت کشت درکشاورزی حفاظتی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.