سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید گندم در پاکدشت و ورامین با ارزیابی چرخه حیات

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,126

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM10_153

Index date: 24 February 2017

ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید گندم در پاکدشت و ورامین با ارزیابی چرخه حیات abstract

هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات زیست محیطی تولید گندم در شهرستانهای پاکدشت و ورامین می باشد، که بدین منظـور از روش ارزیابی چرخه حیات (LCA (استفاده شد. در این تحقیق از نرم افـزار سـیماپرو و روش ارزیـابی اثـرات V) 2013 (EPD02.1 استفاده شد که شامل 6 گروه اثر اسیدی شدن، اتروفیکاسیون، گرمایش جهانی، اکسیداسیون فتوشیمیایی، تخلیه لایه اوزون و تخلیه عوامل غیرجاندار میباشد. روش جمعآوری دادهها بصورت پرسشنامه و مصاحبه با کشاورزان و صاحبان تراکتور بود. در ایـن تحقیق انرژی تولید شده از گازوییل و کودهای شیمیایی اوره و سوپرفسفات تریپل به عنوان سه نهاده ورودی اصـلی در نـرم افـزار وارد شدند. از روش تخصیص اقتصادی استفاده شد و مقدار انرژی ورودی تولیدی از گازوییل 1014 مگـاژول و مقـدار کـود سـوپر فسفات تریپل و کود اوره به ترتیب 93/28 و 28/19کیلوگرم برای تولید یک تن گندم بدست آمد. آلایندههای منتشر شـده بـه آب، خاک و هوا در فرآیند تولید گندم بصورت مجزا محاسبه شد. مرحله ارزیابی اثرات چرخه حیات توسط نرم افزار انجـام شـد و میـزان - تاثیرات زیست محیطی اسیدی شدن معادل 09/4 کیلوگرم SO2 ،اتریفیکاسـیون معـادل 98/1 کیلـوگرم PO4 ،گرمـایش جهـانی معادل 164 کیلوگرم دیاکسید کربن، اکسیداسیون فتوشیمیایی معادل 0159/0 کیلوگرم C2H2 ،تخلیـه لایـه اوزون معـادل 505/0میلی گرم 11-CFC و تخلیه عوامل غیرجاندار معادل 3/41 میلیگرم Sb بدست آمد.

ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید گندم در پاکدشت و ورامین با ارزیابی چرخه حیات Keywords:

ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید گندم در پاکدشت و ورامین با ارزیابی چرخه حیات authors

محسن فاخردیزجی

کارشناس ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران پردیس ابوریحان

سیدرضا حسن بیگی بیدگلی

دانشیار و عضو هئیت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران پردیس ابوریحان

محمدحسین کیانمهر

استاد و عضو هیئت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران پردیس ابوریحان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سلطانی، ا.، رجبی، م. ح.، زینلی، الف. و سلطانی، الف. ...
میرحاجی، ح.، خجسته پور، م. و عباسپورفرد، م. ح. 1392. ...
Bare, J.C., Norris, G.A., Penington, D.W., and McKone. T. 2003. ...
Brentrup, F., Kisters, J., Kuhlmann, H. and Lammel, J. 2004. ...
Guinee, J., Gorree, M., Heijungs, R., Huppes, G., Kleijn, R., ...
ISO 14040. 2006. Environmentl management - life cycle assessmet - ...
Klein, J., Ge ilenkirchen, G., Hulskotte, J., Hensema, A., Fortuin, ...
Korsaeth, A., Jacobsen, A., Roer, A.-G., Henriksen, T., Sonesson, U., ...
Mels, A., Bisschops, I., & Swart, B. 2008 Zware metalen ...
Nemecek, T. and Schnetzer, J. 2012. Methods of assessmet of ...
Powell, J. 2000. The potential for using life cycle inventory ...
Snyder, C., Bruulsema, T., Jensen, T. and Fixen, P. 2009. ...
Wang, M., Xia, X., Zhang, Q. and Liu, J. 2010. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید گندم در پاکدشت و ورامین با ارزیابی چرخه حیات" توسط محسن فاخردیزجی، کارشناس ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران پردیس ابوریحان؛ سیدرضا حسن بیگی بیدگلی، دانشیار و عضو هئیت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران پردیس ابوریحان؛ محمدحسین کیانمهر، استاد و عضو هیئت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران پردیس ابوریحان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات (LCA) ، تولید گندم، گرمایش جهانی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1126 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات زیست محیطی تولید گندم در شهرستانهای پاکدشت و ورامین می باشد، که بدین منظـور از روش ارزیابی چرخه حیات (LCA (استفاده شد. در این تحقیق از نرم افـزار سـیماپرو و روش ارزیـابی اثـرات V) 2013 (EPD02.1 استفاده شد که شامل 6 گروه اثر اسیدی شدن، اتروفیکاسیون، گرمایش جهانی، اکسیداسیون فتوشیمیایی، تخلیه لایه اوزون ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گندم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید گندم در پاکدشت و ورامین با ارزیابی چرخه حیات با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.