تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتیینی جهت تولید شربت پر فروکتوز

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 539

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI24_506

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

آنزیم اینولیناز قادر به تولید شربت پرفروکتوز در یک فرایند تک مرحلهای آنزیمی از اینولین میباشد. در این پژوهش در ابتدا نانوذرات مغناطیسی به روش هم رسوبی تهیه گردید. پس از آن در مرحله دوم، نانوذرات ایزوله پروتیین سویا به همراه سرمآلبومین گاوی (نانوذرات پروتیینی) و نانوپپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی گلوتن گندم با آنزیم های اندو پپتیداز، به روش حلال زدایی تهیه و سپس جهت اصلاح سطح و پایدار سازی نانوذرات مغناطیسی، فرآیند پوشش دهی سطح انجام گرفت. درمرحله سوم، فرآیند تثبیت آنزیم بر روی سطوح بستر مغناطیسی با استفاده از گلوترآلدهید صورت گرفت. در این تحقیق به منظور مطالعه شکل و ساختار، اندازه و ویژگی های عملکردی نانوذرات مغناطیسی و پروتیینی و فرآیند تثبیت آنزیم در کلیه مراحل تهیه، روش های تشخیص میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM (وتفرق دینامیک نور (DLS (بهکار گرفته شد. پس ازتثبیت آنزیم، ویژگیهای آنزیم تثبیت شده بررسی و با ویژگیهای آنزیم آزاد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که، مقاومت حرارتی آنزیم، همچنین پایداری در pH اسیدی بهبود یافته است. میزان فعالیت آنزیم، تعداد سیکلهای استفاده مجدد از آنزیم، همچنین پارامترهای سینتیکی (2/t1, Km, Vmax (آنزیم تثبیت شده در مقایسه با آنزیم آزاد به صورتی تغییر یافته که نشان دهنده افزایش پایداری و بهبود عملکرد آنزیم پس از تثبیت میباشد.

Authors

هما ترابی زاده

استادیار، علوم و صنایع غذایی- گرایش بیوتکنولوژی گروه علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده فناوریهای شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

محدثه میکانی

کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- گرایش صنایع غذایی پژوهشکده کشاورزی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Vandamme, E.J., Derycke, D.G. (1983) Microbial inulinases: fermentation process properties, ...
  • Magdy, M., Elnashar, M., Enas, N. Danial, E.G. (2009) Novel ...
  • Rosales, D. Ulloa, J., Ferrara, T. (2011) E _ _ ...
  • Rekha, S., Singhal , A., Vaidya, A. (2013) Immobilization of ...
  • Mazutti, M.A., Kuhn, R.C. (2014) Immobilization of commercil inulinase on ...
  • نمایش کامل مراجع