سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,317

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI25_236

Index date: 16 June 2019

بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا abstract

پنیر ریکوتا به دلیل ویژگی های تغذیه ای، دارای ماندگاری محدودی است و خشک کردن کف پوشی می تواند علاوه بر افزایش ماندگاری، نسبت به سایر روش های خشک کردن ویژگی های کیفی بهتر و هزینه کمتری را داشته باشد. در این پژوهش دو نوع پنیر ریکوتا از شیر کامل و آب پنیر کامل تهیه شد و اثر پودر سفیده تخم مرغ و کنسانتره پروتئین آب پنیر در دو سطح 1 و 3 درصد در ایجاد کف پنیر مورد بررسی قرار گرفت. به منظور پایداری کف، صمغ های شاهی و زانتان در سه سطح 0/5 ، 1 و 1/5 درصد مورد آزمایش قرار گرفتند. دانسیته، حجم زهکشی و افزایش حجم تیمارهای مختلف اندازه گیری شد. طبق نتایج به دست آمده، شرایط تولید کف بهینه، غلظت 1 درصد صمغ زانتان و 3 درصد پودر سفیده تخم مرغ بود که کمترین دانسیته و حجم زهکشی و بیشترین افزایش حجم را داشت.

بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا Keywords:

پنیرریکوتا , خشک کردن کف پوشی , آلبومین , کنسانتره پروتئین آب پنیر , صمغ زانتان , صمغ دانه شاهی

بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا authors

شیوا رحمانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی

علی معتمدزادگان

دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی

محمدرضا کسائی

دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی

زینب رفتنی امیری

دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی

مقاله فارسی "بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا" توسط شیوا رحمانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی؛ علی معتمدزادگان، دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی؛ محمدرضا کسائی، دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی؛ زینب رفتنی امیری، دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشکده مهندسی زراعی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پنیرریکوتا، خشک کردن کف پوشی، آلبومین، کنسانتره پروتئین آب پنیر، صمغ زانتان، صمغ دانه شاهی هستند. این مقاله در تاریخ 26 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1317 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پنیر ریکوتا به دلیل ویژگی های تغذیه ای، دارای ماندگاری محدودی است و خشک کردن کف پوشی می تواند علاوه بر افزایش ماندگاری، نسبت به سایر روش های خشک کردن ویژگی های کیفی بهتر و هزینه کمتری را داشته باشد. در این پژوهش دو نوع پنیر ریکوتا از شیر کامل و آب پنیر کامل تهیه شد و اثر پودر سفیده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.