Year: 1396
Publish place: The 4th Conference on Environmental Planning and Management
COI: ESPME04_484
Language: PersianView: 561
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هورالعظیم با مساحتی معادل 3000 کیلومتر مربع در جنوب غربی ایران در استان خوزستان در مرز ایران و عراق قرار گرفته است. حدود دو سوم از مساحت هورالعظیم در خاک عراق و یک سوم آن در ایران واقع گردیده است که در کشور عراق با نام هورالهویزه شناخته می-شود. در دو دهه اخیر با اجرای برنامه های سدسازی و شبکه های آبیاری زهکشی متعدد بر روی رودخانه کرخه و سرشاخه های آن شرایط نامطلوبی از نظر تامین حقابه زیست محیطی برای تالاب رقم خورده است و این تالاب که خود روزی منبع گیرش ریزگردها بوده امروزه به یک منبع تولید ریزگرد تبدیل شده که به تبع آن مشکلات زیست محیطی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی فراوانی را برای کشور ما در پی داشته است. ازاین رو احیا بودن این تالاب می تواند یک ضرورت برای کشور ما به حساب بیاید. در این تحقیق با بررسی و مدل سازی شرایط حوضه آبریز سد کرخه، با استفاده از نرم افزار WEAP و همچنین اجرای سناریوهای مختلفی همچون سناریو توسعه (A2، A3) و عدم توسعه (A1) بر روی حوضه آبریز سد کرخه در شرایط فعلی و آینده (سال 2042) به بررسی تامین و یا عدم تامین حقابه زیست محیطی هورالعظیم پرداخته شده است. بر اساس نتایج به دست آمده بهترین حالت ممکن برای احیا ماندن هورالعظیم اجرای سناریو A1 در حوضه -آبریز سد کرخه با کم ترین درصد شاخص عدم تامین حقابه زیست محیطی تالاب (2.5 =A1) می باشد. همچنین این مطالعه نشان داد که علاوه بر سد کرخه، الگوی کشت نامناسب و استفاده از سیستم ها سنتی آبیاری هم بر روی عدم تامین حقابه زیست محیطی هورالعظیم تاثیرگذار بوده است.
Keywords:
هورالعظيم، مدل WEAP، تالاب، حقابه زيست محيطي، ريزگرد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/589834/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجفی مرغملکی، سجاد و بنی حبیب، محمدابراهیم،1396،بررسی و ارزیابی شرایط حاکم بر منابع آب سطحی هورالعظیم با استفاده از مدل WEAP،چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/589834
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نجفی مرغملکی، سجاد؛ محمدابراهیم بنی حبیب)
برای بار دوم به بعد: (1396، نجفی مرغملکی؛ بنی حبیب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربردهای نرم افزار WEAP دربرنامه ریزی منابع آب
- بررسی تغییر وسعت تالاب هورالعظیم و ارتباط آن با گردوغبار و تغییرات تنوع زیستی
- شبیه سازی هندسی و شوری آب ورودی به تالاب هورالعظیم به منظور تعیین ظرفیت پذیرش آب زهکشی
- بررسی چالش های هورالعظیم عوامل خشکی تالاب وتبدیل آن به کانون ریزگرد
- مدل سازی و تخصیص منابع آب سطحی دشت سلماس با استفاده از مدل WEAP
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.