سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 928

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBFP01_082

Index date: 9 June 2017

اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو abstract

بهبود کیفیت نان های مخلوط با منابع فیبری یکی از ضرورت های تولید نان های ترکیبی است. حفظ بافت و تخلخل چنین نان هایی از طریق ترمیم ضعف گلوتن میسر است. آنزیم ترانس گلوتامیناز جزء آنزیم های ترانسفراز می باشد که می تواند بین اسیدآمینه گلوتامین از یک پروتیین و لایزین از پروتیین دیگر اتصالات عرضی ایجاد کند و سبب ترمیم گلوتن گردد. هم چنین صمغ زانتان می تواند به عنوان شبیه ساز خواص ویسکو الاستیک گلوتن ایفای نقش کند در این پژوهش تاثیر افزودن 15 درصد آرد جو به آرد گندم در تهیه نان بربری به همراه افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ زانتان مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی های کیفی نان نیمه حجیم به دست آمده از آرد گندم حاوی 15 درصد آرد جو به همراه صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامیناز بررسی گردید. آنزیم در سطوح 05.0 ،1.0 ،15.0 ،درصد و صمغ زانتان در سطوح 02.0 تا 1.0 درصد به نمونه های آرد اضافه شد. نتایج اندازه گیری حجم نشان داد که در نان های حاوی 15 درصد آرد جو با افزودن آنزیم و صمغ حجم نان و تخلخل آن افزایش یافت و خصوصیات کیفی نان حاصل نیز بهبود پیدا کردند.

اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو Keywords:

نان جو , آنزیم ترانس گلو تامیناز , صمغ زانتان , ویژگی کیفی

اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو authors

حامد جلایر

گروه علوم وصنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران

مهدی کریمی

عضوهییت علمی مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیع یخراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران

ابوالقاسم عبداله زاده

گروه علوم وصنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-1- فروزان تبار م. 1384 . بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی ...
ابوتراب، ن. 1386 . بررسی خواص و ترکیب آرد بلوط ...
Kuraishi, C., Yamazaki, K., and Susa, Y. 2001. Tra nsglutaminase: ...
Aalami, M., and Leelavathi, K. 2008. Effect of microbial tra ...
Asghar, A., Anjum.F.M., Tariq, M.V., & Hussain, S. (2005). Effect ...
Garcia, M.E., Zaritzkyand _ N.E., Califano, A.N.(1999). Effect of composition ...
Brites, C. Trigo., M.J., Collar, S.C., & Cristina .M. (2007).Maze ...
Katina, K., Sa Irnenkallio-M rttila, M., Partanen, R., Forssell, P., ...
Marco, C., and Rosell, C.M. 2008. Effect of different potein ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو" توسط حامد جلایر، گروه علوم وصنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران؛ مهدی کریمی، عضوهییت علمی مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیع یخراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران؛ ابوالقاسم عبداله زاده، گروه علوم وصنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نان جو، آنزیم ترانس گلو تامیناز، صمغ زانتان، ویژگی کیفی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 928 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهبود کیفیت نان های مخلوط با منابع فیبری یکی از ضرورت های تولید نان های ترکیبی است. حفظ بافت و تخلخل چنین نان هایی از طریق ترمیم ضعف گلوتن میسر است. آنزیم ترانس گلوتامیناز جزء آنزیم های ترانسفراز می باشد که می تواند بین اسیدآمینه گلوتامین از یک پروتیین و لایزین از پروتیین دیگر اتصالات عرضی ایجاد کند و سبب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.