سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بحران در پایتخت

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,045

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCT02_005

Index date: 10 February 2006

مدیریت بحران در پایتخت abstract

تهران با وسعتی حدود 700 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 8 میلیون نفر در دامنه کوههای البرز واقع شده است که گسلهای فعال لرزه زا مانند مشاء، شمال تهران، شمال و جنوب ری و همچنین ده ها گسل فرعی دیگر همواره این شهر تاریخی را تهدید می کنند. خطرپذیری لرزه ای این شهر و همچنین آسیب پذیری المانهای فیزیکی شهر و وضعیت ساخت و ساز فعلی باعث شده است که میزان ریسک در سطح افزاینده ای قرار گیرد. برای کنترل و کاهش ریشک در این کلان شهر، مدیریت بحران در قالب الگوریتم علمی آن شاید تنها راهکاری است که در یک کالبد فضایی متشکل از شهر، مردم و زمان به نحو مطلوب عملگرا باشد، پیشگیری، آمادگی، مقابله، امداد و نجات و بازسازی کالبد فیزیکی و روحی روانی سانحه دیدگان ازجمله فازهای مدیریت بحران در یک چرخه به هم پیوسته می باشند. رکن اصلی مدیریت بحران، فاز پیشگیری و آمادگی است که مدیریت هدایت مطلوب علمیان منتج به کاهش ریسک می گردد . با انجام این مهم، حجم عملیاتی فازهای مقابله، جستجو، امداد و نجات و بازسازی کالبد فیزیکی و روحی روانی شهر با یک شیب بسیار زیاد کاهش یافته و قابل کنترل و عملیاتی می گردد. در این مطالعه سعی می شود ضمن معرفی ساختار مدیریت بحران در ژاپن و تاریخچه ای ازمدیریت بحران در کشور، الگوریتمی برای مدیریت بحران در کشور ارائه شود.

مدیریت بحران در پایتخت Keywords:

مدیریت بحران در ژاپن , مدیریت بحران در تهران , کاهش ریسک

مدیریت بحران در پایتخت authors

حمزه شکیب

بخش عمران دانشگاه تربیت مدرس و شورای اسلامی شهر تهران

علی مقدسی موسوی

شورای اسلامی شهر تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امبرسز ن ن، ملویل چ پ «تاریخ زمین لرزه های ...
بربریان مانوئل، قریشی منوچهر، ارژنگ روش بهرام، مهاجر اشجعی. ارسلان، ...
مصوبه «مجوز تقویت و عملیاتی نمودن سیستم مدیریت بحران شهر ...
مصوبه «اساسنامه سازمان مدیریت بحران شهر تهران»، 1384، مصوب یکصد ...
مصوبه «طرح جامع امداد و نجات کشور»، 1382 مصوب هیات ...
The Study on seismic Micro zoning of the Greater Tehran ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بحران در پایتخت" توسط حمزه شکیب، بخش عمران دانشگاه تربیت مدرس و شورای اسلامی شهر تهران؛ علی مقدسی موسوی، شورای اسلامی شهر تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین سمینار ساخت و ساز در پایتخت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران در ژاپن، مدیریت بحران در تهران، کاهش ریسک هستند. این مقاله در تاریخ 21 بهمن 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4045 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تهران با وسعتی حدود 700 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 8 میلیون نفر در دامنه کوههای البرز واقع شده است که گسلهای فعال لرزه زا مانند مشاء، شمال تهران، شمال و جنوب ری و همچنین ده ها گسل فرعی دیگر همواره این شهر تاریخی را تهدید می کنند. خطرپذیری لرزه ای این شهر و همچنین آسیب پذیری المانهای فیزیکی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بحران در پایتخت با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.