سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تنظیم پارامترهای محدود کننده های فوق تحریک و زیر تحریک ژنراتور سنکرون و مطالعه اثر آن بر پایداری ولتاژ سیستم قدرت

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,895

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPGC03_027

Index date: 16 September 2013

تنظیم پارامترهای محدود کننده های فوق تحریک و زیر تحریک ژنراتور سنکرون و مطالعه اثر آن بر پایداری ولتاژ سیستم قدرت abstract

این مقاله مدارهای محدودکننده و حفاظتی سیستم تحریکژنراتور سنکرون را از جهت تاثیر پارامترهای قابل تنظیم موردمطالعه و بررسی قرار می دهد. دو نوع بسیار مهم از اینمحدود کننده ها به ترتیب محدودکننده فوقتحریک ومحدودکننده زیرتحریک میباشند. هدف از محدودکننده فوق-تحریک، حفاظت ژنراتور در مقابل گرم شدن بیش از حد دراثر جریان زیاد تحریک برای مدت طولانی است. محدودکنندهزیرتحریک نیز از کاهش تحریک ژنراتور به سطحی که باعثخروج آن از حد پایداری شود و یا رسیدن به حد گرماییناحیه انتهایی هسته استاتور جلوگیری میکند. تاکنون مدلهاییاز محدودکنندههای فوق و زیرتحریک در استانداردهایو مقالات پژوهشی معرفی شده است. تنظیمات مربوط IEEEبه این محدودکنندهها با توجه به قابلیت ژنراتورها در سیستمهای تحریک گوناگون متفاوت میباشد. پیاده سازی مدلمورد نیاز برای محدودکننده ها و تنظیمات مربوط به اینمحدودکنندهها بر پایداری ولتاژ در سیستم تاثیر میگذارد. دراین مقاله پس از پیاده سازی مدل مورد نظر، اثر تنظیمپارامترهای این محدودکنندهها روی پایداری ولتاژ با شبیهسازی شبکه در حالتهای تکماشینه و چندماشینه موردبررسی قرار گرفته است. همچنین با استفاده از پارامترهایدینامیکی ژنراتور در نیروگاه بیستون این مطالعه بصورتموردی برای این نیروگاه انجام پذیرفته و نتایج آن در اینمقاله ارائه شده است.

تنظیم پارامترهای محدود کننده های فوق تحریک و زیر تحریک ژنراتور سنکرون و مطالعه اثر آن بر پایداری ولتاژ سیستم قدرت Keywords:

تنظیم پارامترهای محدود کننده های فوق تحریک و زیر تحریک ژنراتور سنکرون و مطالعه اثر آن بر پایداری ولتاژ سیستم قدرت authors

ضیاالدین شریفی

دانشکده فنی مهندسی دانشگاه شاهد ، سازمان صنایع دریایی

مهدی اخباری

سازمان صنایع دریایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[] پرابها شانکار کندور، "پایداری و کنترل سیستم‌های قدرت" ترجمه ...
گزارش آموزش : سیستم های تحریک و راه انداز، پژوهشگاه ...
I3] پایان نامه کارشناسی ارشد, طراحی _ نیروگاه بیستون کرمانشاه, ...
اسناد و مدارک موجود مربوط به نیروگاه بیستون کرمانشاه IEEE ...
Engineering Society General Meeting, 12- 16 June 2005 Page(s):985 - ...
Volume 10 , Sept. 1995 Page(s):524 - 531 ...
characteristic and current Limiter ", IEEE Transaction on Energy Conversion ...
M.s Baldwin , D. P. McFadden " Power Systems Performance ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تنظیم پارامترهای محدود کننده های فوق تحریک و زیر تحریک ژنراتور سنکرون و مطالعه اثر آن بر پایداری ولتاژ سیستم قدرت" توسط ضیاالدین شریفی، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه شاهد ، سازمان صنایع دریایی؛ مهدی اخباری، سازمان صنایع دریایی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس نیروگاههای برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم تحریک، پایداری ولتاژ، ژنراتور سنکرون، محدودکننده فوق تحریک، محدودکننده زیر تحریک هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4895 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله مدارهای محدودکننده و حفاظتی سیستم تحریکژنراتور سنکرون را از جهت تاثیر پارامترهای قابل تنظیم موردمطالعه و بررسی قرار می دهد. دو نوع بسیار مهم از اینمحدود کننده ها به ترتیب محدودکننده فوقتحریک ومحدودکننده زیرتحریک میباشند. هدف از محدودکننده فوق-تحریک، حفاظت ژنراتور در مقابل گرم شدن بیش از حد دراثر جریان زیاد تحریک برای مدت طولانی است. محدودکنندهزیرتحریک نیز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تنظیم پارامترهای محدود کننده های فوق تحریک و زیر تحریک ژنراتور سنکرون و مطالعه اثر آن بر پایداری ولتاژ سیستم قدرت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.